in

Три палави прогнози, палави като кандидат депутатки

Време е за поредните прогнози за уикенда, брато. Тази седмица са палави, като кандидат депутатки. Три мача, три големи коефициенти, три пъти сбиране на границите. Общият коефициент е малко над 13, което си е супер.

Кьолн – Вердер Бремен

Ето един мач, за който си струва да летиш до Германия. Само ако си пиян и некой малоумник ти плаща билета. Тия са страшни дървари и ще завъртят един равен според нас. Домакините имат 3 поредни загуби и са злетаци. Допуснали са 41 гола в 23 мача. Да се чудиш за кво взимат хиляди евро. Гостите са допуснали 10 попадения по-малко. И са непостоянни като бившата ти. Време е за убийствено скучен равен. Нищо, че немците са напреднала нация.

Прогноза: Х
Коефициент: Над 3

Уест Бромич – Нюкасъл

Двубоят ще е на кило кръв и метър кожа, както обичат да казват спортните журналисти. Домакините са при изпадащите, а гостите – точно над чертата. Факт е, че и двата отбора не блестят откъм футбол. Чичо Сам, мениджърът на „дроздовете“, е спец по оцеляването, но този път май сметките му няма да излязат. Евентуална победа у дома обаче може да е с цената на допинг, а освен това домакинските победи са задължителни, ако искат да оцелеят. Рискуваме, но поне коефициентът си заслужава.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.37

Ювентус – Лацио

Кристиано Роналдо и компания трябва да бият всеки мач, ако искат да имат шанс за титлата, брато. Това е така, но Лацио са като разгонена десетокласничка – не се знае, знае ли се. Ювентус е без загуба в последните три мача, а Лацио нямат чиста мрежа от 20 срещи. Като се има предвид, че симпатизираме на домакините, залагаме на тях.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.85

Кефи ли те?

ЛеБрон показа визията си за “Space Jam 2” (СНИМКИ)

“Тихи и добри” – Големият победител на Сан Ремо (ВИДЕО)