in

Майка на 14 деца съжалява, че е била стриптизьорка и актриса във филми за възрастни

Натали Сулман може и да ти е позната, брато. Името й не ти говори нищо, но в лице, а и тяло, има нещо, което те кара да се замислиш къде си я виждал. По всяка вероятност е от по*ното, но под псевдонима Надя (Oktomom). 41-годишната американка вече не иска и да чува за този бранш. Напусна го през 2013 година, след като осъзна, че е пристрастена към лекарството “Ксанакс”, с което се опитвала дълги години да подтисне срама си от своята професия. Другата причина е, че тя така и не заобича работата си, както много нейни колежки. Дори напротив!

“Всичко, което правих преди, бе само за пари, за да има храна на масата – признава с притеснение въпросната Цецка. – Хората си мислят, че съм преживявала от дарения, но това не е така. Отглеждах децата си с мои пари, изкарани с труд. Затова и бях Oktomom (псевдоним от по*ното) в разстояние на 4 години. А последните две от тях бяха много мрачни. Напълно се експлатирах и дехуманизирах в името на това децата ми да имат условия. Бях на ръба да остана бездомна, затова застанах пред камерата.”

А Натали придобива още по-голяма популярност през 2009 година, когато става майка на 8 знаци чрез ин витро. Нейният доктор присажда 12 ембриона в матката й, а за това си действие лекарят загуби по-късно лиценза си. А по това време въпросната Цецка вече имаше други 6 деца.

“Направих си няколко хирургически интервенции, за да имам визия и да продължа да изкарвам пари. След третото дете си сложих силикон в гърдите, а през 2008 година разширих и устните си. След тази операция изглеждах ужасно. Всичко това направих в името на парите. Всяка самотна майка ще ме разбере.”

В един момент тя вече не може повече и иска да напусне, но мениджърът й я спира под претекст, че ще бъде съдена за 30 000 долара, ако не се появи на планирано вече състезание по бикини. Но една вечер всичко се преобръща, когато тя се прибира вкъщи и вижда 9-годишната си дъщеря с нейна рокля и на токчета. Решава, че това е краят и повече не може да живее този живот. Натали напуска бранша. Вярва, че ако е проджължила да се снима във филми за възрастни и да работи като стриптизьорка, сега нямаше да е жива.

А днешните дни на 41-годишната майка на 14 са напълно различни. Сега тя става всяка сутрин в 5 часа, за да подготви своите калпазани за училище, след което отива на работа. Но вече като консултант. Няма мъж до себе си, но това не й пречи да бъде добра майка и да отглежда с любов своето многолюдно семейство…

Кефи ли те?

Барака на колела вдигна 162 км

Ирония: Фенове подпалиха без да искат банер “ние никога няма да изгорим” (ВИДЕО)