in ,

Кои футболисти да покани Божинов за бенефиса си

Времето си минава, брато, а кариерата на Валери Божинов бавно и полека върви към своя край. Колкото и да не му се иска на футболния номад, рано или късно това ще се случи. Точно тогава очакваме да се случи нещо грандиозно и нападателят да вземе пример от Христо Стоичков и Димитър Бербатов и да организира бенефис. Всичко ще бъде на топ ниво, феновете ще мятат салфетки, вместо бомбички, на полувремето ще танцуват бившите му гаджета, вместо мажоретки, а след мача… дискотека, то е ясно. Но големият въпрос е кои играчи ще покани БОЖИГОЛ за шоуто?

От вече придобилия опит покрай срещите на Камата и Бербата е ясно, че големите имена не идват в България. Марадона отказа, Ето’о и Роналдиньо също се направиха, но ние имаме списък с идеалните хора.

Дон Коци

Голям певец! Поне така чуваме. Дон Цеци ще хване микрофона и ще запее непосредствено преди мача. Ще накара хората по трибуните (или в най-лошия случай само Божигол) да настръхнат. Изпълнението за приятно закръгленият изпълнител ще бъде последван от томбола с награди, която отново Дон Цеци ще води. Наградите ще са пИтел, безплатен преглед в кожно-венерическия и парче салам.

Праско

 

Най-добрият приятел на Божинката от Китай пръв ще дойде за шоуто в София. Праско, както бе кръстен футболистът на “Мейджоу Хака” от българския му съотборник, отдавна мечтае да дойде в България, където има свои роднини с квартира в кварталите “Свобода” и “Илиенци”. Божинката лично ще представи на феновете азиатеца, запявайки любимата му песен “Чики, чики, чики”.

Орлин Старокин

Орлин е легенда, брато, въпреки че кариерата му далеч не е завършила. Божигол трябва да покани и него на бенефиса си! Орли може да играе еднакво добре в защита, в халфовата линия и в Студентски град. Виждали сме го и на трите поста, сърцат е. Освен това Старокин може да респектира Божинката с повече мачове като футболист, въпреки солидната визитка на нападателя. Императора ще вземе защитника в своя тим за бенефиса, защото не иска да играе с два чифта кори в приятелски мач.

ИМАМЕ КНИГА, БРАТО! ТАМ СМЕ ОЩЕ ПО-ОРИГИНАЛНИ, ЗАТОВА СИ Я КУПИ!

Триото Таксито-Найка-Иконата

Малко е изтъркано вече, ама ако селянията ще е на макс, нека е на макс, майка му стара!

Фернандеш

 

Точно този анонимник е главният виновник за срива в кариерата на Божинов. Не е Николета, не е и Алисия, нито пък Азис. Въпросният португалец се изпречи на пътя на българския играч при онази дузпа на “Спортинг”, след която нападателят бе изхвърлен от клуба като мръсно коте. Сега е идеалният момент Валери да го покани и дори да го вземе в тима си, след което срещата да се реши с дузпи, всяка една от които да бъде изпълнявана от нашия “лъв”, а не това португалско менте. Да се хванат на бас кой ше бие – по пакетче вафли “Чайка”.

Малкият Перуци

Или Баджо. Баджанакът на Божигол ще пази вратата на техния тим. Освен с подвизите си по терена и това, че двамата спят с едни и същи, Малкият Перуци е известен и с още нещо. Прави секс без презерватив. Причината? Вратарят просто не може да хване нищо…

Янко Вълканов

Като истински футболен разбирач трябва да знаеш кой е това, брато. Централният защитник има 124 минути с екипа на националния ни отбор, където през далечната 2005-а се запознават с Валери. Ако мислиш, че Валканов ще е пълнеш, жестоко се лъжеш. Само ще ти кажем, че той е играл в китайския “Шанхай Шенхуа”, който години по-късно привлича играчи като Дидие Дрогба, Никола Анелка и Демба Ба. Янко е на 35 години, мета шпагати за “Левски” (Карлово) във “В” група и след всяко негово влизане с бутоните мирише на прясно отрязано дърво. Не питай защо. Сети се.

Даниел Боримиров

Момчето с една и съща прическа от 94-а насам е пръв приятел на Императора. Дани единствен разреши на Божигол да тренира с “Левски”, но Делио Роси си знае стоката и сам отпрати нападателя от “Герена”. За тренировки при това, не за трансфер! Сега Валери все пак е готов да върне услугата и да вземе героя от САЩ 94 в състава си. Все пак го възпя неотдавна в една от своите многобройни прояви в Инстаграм.

Кефи ли те?

Арестуваха пиян, твърдял, че идва от 2048 г., за да ни спаси от извънземни

5 вида алкохол, които пием на екс в петък вечер