За Цецките: Плащат 60 000 лева, за да тестваш вибратори


Имаме уникално предложение за всички български Цецки, които искат да изкарат лесни пари, но не успяха да влязат в “Биг Брадър”. Светът не свършва, госпожи и госпожици. Това го доказва и тази оферта за работа, която включва тестване на секс играчки.

Заплатата е в размер на 60 000 лева или 28 000 паунда, както ги искаш, а фирмата, която търси служители е Lovewoo. За да вземеш големите пари обаче ще трябва да си легнеш с…вибратор. Целта е да се подберат най-яките играчки, а тези на които нещо им куца, да опишеш какво е то.

Ще трябва да се правят и видео ревюта, но това не е нещо, което да те затдрудни. Сигурни сме, че имаш опит пред камера. Два от дните се работи вкъщи, а други три в офис, който разбира се, че не е базиран в София, но нали и без това искаш да видиш свят.

И както в много други обяви за работа и тук си имат своите изисквания, къде банални, къде не. Цецките, които искат тази работа, трябва да са ентусиазирани и готови за тежка работа. Трябва да са широко скроени и с чувство за хумор. Трябва да имат добри комуникативни умения и трябва да умеят да пишат добре. На английски при това.

Ако все пак си заинтересувана, Цецке, можеш да видиш повече ТУК! Ако пък те наемат и вземеш голямата заплата, ще се радваме да ни пратиш поне един лубрикант за съдействието ни. Хайде, стискаме палци и успех.