Гледаме българско секс риалити тази есен


Помниш ли любимото ни риалити, брато – The sex factor? Гледахме го винаги на заключена врата, тъй като допускахме, че може Цецка да ни спипа в много личен момент. За голямо съжаление вторият сезон на това предаване се бави, въпреки че редовно проверяваме сайта им.

Е, сега ново секс риалити се задава на хоризонта и то българско – Колизеум. То ще върви онлайн, а всеки желаещ да го гледа, ще трябва да плати такса от 2.40 лева за 2 часа. Безплатни ще бъдат само първите 5 минути.

В предаването ще участват 3 мъже и 3 жени, които ще имат пълната свобода да правят каквото пожелаят. Ще има още алкохол и цигари. Броят на участниците обаче ще се променя с времето, а в къщата ще бъде и скандалната Анджелика, участвала в родният формат “Биг Брадър фемили”.

Шоуто стартира още тази събота и ще продължи цели 8 месеца, а финалният епизод е планиран за месец април 2018 година.

Форматът

Участниците в шоуто ще са 3 жени (2 атрактивни известни жени – робини и 1 робовладелка) и 3 мъже (2 ММА бойци-гладиатори и 1 робовладелец). Предлагаме Ви “Хляб и зрелище” – реални битки в реално време, общ бит и ежедневие, интриги и романтични/еротични отношения, специално оборудвана къща с уреди за спорт, рингове за битки, басейн. Предаването ще е без цензура – нелимитирани еротични сцени, свободна консумация на алкохол и цигари, гласуване и участие на зрителите в определяне на индивидуалните мисии на участниците (боевете между гладиаторите, задачите на робините, оцеляването на участниците). Участниците ще са облечени с автентични костюми, подчертаващи телата им.