Чок-чок лекува главоболието

От древността е известно, че сексът е полезен за здравето, брато. Учените смятат, че благотворното му влияние се проявява дори при минимум веднаж секс седмично, но да не дава Господ толкова малко, нали?

Сексуално активните хора живеят по-дълго и по-рядко боледуват. Ми да! Много са полезните свойства на секса, но едно от най-поразителните е болкоуспокояващия му ефект. Пробвай да правиш чок-чок, когато те боли глава или дори зъб – болката мигом се изпарява.

Оздравителният ефект на секса се свързва, първо, със самия полов акт, когато са задействани и работят всички функции в организма на човека. И второ, с положителния психически резултат, който изпитват цомбещите се по време на цомбенето. Деба и тафталогията!

Установено е, че един мъж на средна възраст, който води редовен полов живот (най-малко три пъти седмично) изглежда с 10-15 години по-млад и по-активен от връстниците си. Сексът подобрява паметта, активизира интелектуалния живот на човека. Сексът може да се разглежда и като закаляващо средство. Простудите и грипът подминават сексуално активния човек. Три път секс седмично и ще съхраниш зъбите до дълбока старост, косата ти винаги ще блести, а кожата ти ще е по-еластична и по-млада. Майката си е ебало!

Между другото по време на здрав секс мъжът губи калории не по-малко от един боксьор при трирундов бой.