Тя изкарва 500 000 долара със секс камера (СНИМКИ)


Нейното име е Хейди, брато. Тя е само на 23 години, веган е, а заплатата й е като на крупен бизнесмен. Младата австралийка заработва годишно по 500 000 долара (няма грешка) като една от многото Цецки, работещи като момиче пред камера. Става въпрос за онези онлайн чатове, където много мъже влизат, за да разпуснат напрежението. Ние не сме от тях, сериозно!

Хейди е част от  MyFreeCams, сайт, който е в топ 1000 на най-посещаваните в света. Там плащат на жените по 60 цента на всеки спечелен долар – най-високият процент за всяка подобна услуга в бранша.

Парите влизат под формата на бакшиши или подаръци, както и частно шоу, а най-добре платените Цецки взимат по 50 000 долара месечно.

“Живея прекрасен живот – признава Хейди. – Мога да си позволя да пътувам, купих си собствена къща и си осигурих семестриалните такси в университета.”

Тя разкрива също така, че когато е пред камера, има по минимум 100 души онлайн, а дневно събира около 5000 зрители. Не се свени и да говори за работата си пред хората, тъй като смята, че няма нищо срамно. Все пак никой не я пипа и не се налага тя да задоволява някой физически.