Скандални близначки мечтаят за бебе от един и същи баща


Вече сме те запознавали с близначките Люси и Анна, брато. Те са по-скандални и от родните ни “звезди”, гонещи славата. Двете австралийки са хвърлили около 250 000 долара за пластични операции, за да изглеждат така, както ги виждаш на снимките.

Сега 32-годишните кифли имат нова мечта – да забременеят от един и същи баща. Става въпрос за тяхното общо гадже Бен. Както вече писахме, те обичат да споделят всичко, включително и мъжете си.

“Искаме да си имаме бебета с Бен – обявиха в един глас близначките. – Не сме сигурни, че това е възможно, в дилема сме. Ще бъде невероятно, ако успеем да забременеем и двете. Дори, ако децата си се родят в една и съща седмица. Искаме телата ни да изглеждат по един и същи начин, защото сме много близки и гледаме да правим всичко заедно. Затова и споделяме едно и също гадже и желанието ни е да забременеем по едно и също време. Дали ще успеем, времето ще покаже.”

Двете признават, че са напълно наясно, че хората не одобряват възгледите им, но допълват, че животът си е техен и в края на деня е важно какво е нещото, което ги прави щастливи. Започваме да се замисляме дали пък ние не сме сбърканите, брато…