Той каза на гаджето, че отива за бира, но се озова в Ибиза


Тази статия, брато, е идалният ти коз пред твоята Цецка. С нея можеш да изпъкнеш колко си готин и свестен за разлика от другите мъже. Жените обичат да правят сравнения и със сигурност ще се почувстват по-специални и обичани, когато я прочетат. Затова не се притеснявай да й я изпратиш или директно да я тагнеш, после ще ни черпиш с бира.

А сега по същество –  трябва да признаем, че всеки мъж има нужда от малко лично време, в което да обърне внимание на себе си. Да играе футбол с приятели, да се срещне със стар прител или да изпие някоя друга бира в бара.

Именно последният довод е изтъкнал братото Гарет Кели от Уелс пред своята половинка. Британецът решил, че има нужда да изпусне малко пара, след като цял ден местил мебелите на сестра си. За целта той казал на своето гадже Хана, че отива в бара за една бърза бира. Дотук добре…

Около полунощ обаче 30-годишният зевзек решил друго – има нужда от кратка ваканция.

“Бебе, на път съм за летището в Кардиф за кратка ваканция. Ще се върна след 3 дни”, написал нашият пич в Whatsapp, след което се качил на самолета.

“Мислих, че се шегува и се прави на клоун, както винаги. Обикновено той излиза с приятели за по няколко питиета в бара, но това никога не завършва в Ибиза”, обясни ядосаната Цецка пред “Дейли Мейл”.

Пичът предупредил и своя шеф по телефона, че има нужда от малко развлечение, и за разлика от мацката, той нямал нищо против…