Най-гадните неща, които могат да ти се случат на басейн

През уикенда е време да се разхладиш, брато. Може да си от хората, които мразят да имат сол и пясък в задника, затова вероятно ходиш на басейн. Чиста работа. Няма кой да е чука с 5 лева за чадър, 5 лева шезлонг и 5 лева една бира. Деба и селските тарикати по българското море.

Всичко е точно, но на басейните също дебнат опасности. Ето кои са най-гадните неща, които могат да ти се случат на басейн:

От пари за вход да не ти останат пари за пиене
Темата с финансите е винаги деликатна, внимавай. Най-добре удари 2-3 ракии преди тръгване и си скрий една бомбичка водка на влизане.

Да те докосне нещо по крака, докато си във водата
Медуза? Крокодил? Лайно? Каквото и да е там долу и да се меша из краката ти, косата ти се изправя и търсиш брега по-чевръсто. Ако стане нещо подобно, викай спасителя, тоя шибан кибик.

Шезлонгът ти да мирише на урина
Случвало ни се е. Най-шибано е да го разбереш, когато вече легнеш на него. Нерезите са минали преди теб и са оставили своята ярка следа. Така живеят, мама им дееба.

Малки деца да се взират в пъпа ти
Нямаш операция на корема, не се виждаш шевове като на главата на Франкенщайн, а даже в очите на твоята не си и дебел, само приятно закръглен. Въпреки всичко некви малки копиленца те гледат в пъпа. Виждат, че е добре развит и прилича на капачка от 10-литрова туба. Искат да сложат нещо в него и машината да им пусне кенче Кока-Кола. Тегли им една и бегай в другия край на басейна, техните нема да ги пуснат.

В ухото ти да влезе вода, да надуе ушната кал и да спреш със слуха
Единственото хубаво нещо тук е, че ще спреш да чуваш досадните истории на твоята Цецка. Кофтито е, че оправия няма, освен ако не идеш на доктор, за да ти промие ушите. Може да падне някоя и друга стотинка от тях, знае ли човек какви тайни крие тялото ти.

Да ти се падне в съседство циганска компания с блутут колонка
И новата песен на Азис да е хит. Но те няма да се задоволят само с нея. Те ще пускат кючеци до откат и докато не удушиш некой, нема да се спрат.

На твоята да й е дошло и през 2 минути да те пита дали отзад има петно
Двамата сте. Винаги. Винаги двама, винаги. У-ху. Чак до мрак, чааак до мрак. И така – месечният цикъл е налице, но тя се е разхвърляла. Когато те моли да я погледнеш дали няма червена следа на дупето, всеки път умираш от срам при мисълта, че вече друг може да я е видял пръв.

Да се удави човек пред теб
Няма да коментираме.

Да ти се ака, а да няма къде
Доста гадно и доста често се случва на басейна. Тоалетните миришат на болест, срането е табу. В морето е лесно, но на басейна работата е кофти. Търси друго място, щом няма къде. Не го потискай, защото ще скочиш вътре във водата и ще стане страшно.

По мокрите ти пети да се лепят обелки от семки, клечки за уши и чужда кържа
Топ гадории са това. Отиди просто като долен човек до водата и потопи крачета. Така ще се разделиш с излишното. Гледай да не те видят, селско е малко.

Да се окаже, че циците ти са по-големи от тези на гаджето
Загледай се. В случай, че е точно така, облечи се, кажи, че ти е лошо и отиди да поплачеш в колата.

Да глътнеш жълта вода
Това не е жълта вода. Същото е като да ядеш жълт сняг.

Да играете на топка и да прескочи ограждението
Играете на волейбол или футбол и показваш завидни умения. В следващия момент топката е зад оградата. Трябва да обиколиш далече, може да срещнеш змия, смок, да настъпиш фъшкия, да срещнеш вълка от “Червената шапчица” и изобщо да ти се случат куп гадости.

Водата да мирише на лекарства
Знаеш, че я пречистват с препарати, но ще е кофти да си целия в пришки на другия ден.

Да видиш човек не по бански, а по боксерки
Дошъл е да се изпере, неговата майка!

Да не си претръпнал във водата, а да скачат бомби покрай теб
Никой не го интересува и никой не се съобразява. Нагрял си се на слънце и всяка капчица е като пронизване с копие. Така е, брато. Направиш ли забележка, ще изглеждаш като пенсионер. Все пак потърпи. Нема да умреш.

Ако тази тема те е разсмяла, от нашата книга ще получиш коремни плочки от смях. Поръчай я веднага от тук, защото са дупе и гащи с лято 2017!