Вторият сезон на “Stranger Things” излиза през октомври

“Stranger Things” е един от яките сериали, които сме гледали, брато. Сезон първи беше изтръпващ. 8 серии, които спират дъха. Ужаси, трилър и научна фантастика в едно.

В сряда от “Нетфликс” разпространиха нов злокобен плакат, който разкрива завръщането на сериала. То ще се случи на 28-и октомври в чест на Хелоуин.

На снимката се виждат четири момчета, вторачени в тъмночервена буря. Действието се развива през 1984 г. или 12 месеца по-късно след сезон 1.

Сюжет на сезон 1

На 6 ноември 1983 г. в щата Индиана по загадъчен начин изчезва 12-годишният Уил Байерс. Майката на изчезналото момче, Джойс (Уинона Райдър), прави всичко, за да го открие. Тя се обръща за помощ към началника на полицията Хопър (Дейвид Харбър), който започва разследване на изчезването. Приятелите на Уил също започват да го издирват, и откриват в гората момиче с необикновени способности (Мили Боби Браун), която знае някои неща за изчезналото момче. Скоро става ясно, че пръст в изчезването на Уил има и секретна правителствена организация, занимаваща се с изследване на могъщи и опасни сили.