На вниманието на Цецките: Сексът забавя стареенето


Скъпи кремове за бръчки, липосукции, изкуствени вежди, екстеншъни, карти за фитнес и канго джъмпс, соларуим и всичко това, за да забавят жените стареенето, брато.

А учените от университета в Сан Франциско доказаха, че дори и веднъж седмично да се практикува секс, е напълно достатъчно, за да забави този процес при Цецките. Бира за тия пичове! От получените данни става ясно на умните братоци, че сексуалните отношения увеличават дължината на женските теломери – хромозомни окончания, които се състоят от некодиращи протеини повтарящи се нуклеотидни последователности. При копиране на ДНК теломерите се подкъсяват и този процес е една от причините за биологичното стареене.

Пак въпросните учени обясняват научно в опит да си осигурят по-често мандърсане, че дългите теломери са свързани със забавянето на стареенето, с по-продължителния живот и с подобряването на общото състояние на здравето. Оказа се, че те се удължават при Цецките с редовен чок-чок, независимо от това какво удовлетворение са изпитвали. Демек и със стандартните ни постижения в тази област, пак действаме благоприятно на жените. Констатирано е, че при редовни полови контакти при жените се наблюдава също снижаване на стреса и укрепване на имунната система. Цецке, чети внимателно и довечера те чакаме в леглото. Мисли му само, ако пак те боли глава. Ние пък Цецки с бръчки не искаме!

Refinery 29 Gifs GIF - Find & Share on GIPHY