Политиката, парите, жените и хазартът

Брато, лято е и ти отново нямаш пари. Някак си това не честно, още по-малко защото това се случва за трета, четвърта или десета година подред. Пред теб изниква въпроса, как да спечеля малко пари?

Наясно си, че „лесните“ пари са в някой незаконни дейности като: проституция, дрога, политика или хазартът. Е, брато, ние няма да ти дадем съвет да се захванеш с нищо незаконно, затова остават политиката и хазартът.

Всеизвестен факт, е че българинът разбира най-вече от политика и футбол. Според една статия (колко е достоверна, не знаем), тези две неща заемат първите две места в класацията: какво разбира най-много българинът – жените са чак на четвърто място (извинявайте дами, но колите са преди Вас.)

Толкова сме добри в политическите си анализи и предвиждания , всички бяхме наясно, че Тръмп ще спечели изборите за Президент на САЩ, както и че Путин ще продължи да бъде Президент на Русия.

Уж, всеки иска да стане политик с „благородни“ мотиви – да промени нещо лошо, да се бори за …, в крайна сметка целта я ясна, брато – да спечели мангизи. 1-вата , лоша новина за теб , е че за да влезеш в политиката, ще ти трябват много кинти, а ти нямаш. Дори и да имаш, да обичаш хората, да раздаваш: „курусани, мляко и даже три кашона фафли съм им  нагласил в колата..“, като Митьо Пищова, ако не сте родени под щастлива звезда, пак няма да станете депутат. Защо? Носят се слухове, за един такъв „добър“ човек, който въпреки всичко, се прости с депутатското място в Парламента, заради синдрома 10-10,13-13, 15-15 (тъп избирател, му викаме ние). Не му стигнаха, 30 гласа брато, сещаш се защо… преференции, меференции …

Значи, не си родил богат, брато, влизането в политика засега се отлага,(поне докато забогатееш) другият Митьо, няма да те пусне в „Слънчака“ значи, ще печеля от футбол – много, го разбирам брато!

Е, тук имаш някакъв шанс. Достатъчно, е да си направиш регистрация в някой добър букмейкър като efbet и започваш да печелиш. За съжаление имаме още една лоша новина за теб – букмейкъра също иска да печели.

Другата, добрата новина за теб, е че букмейкъра за да е конкурентен, трябва да предлага и доста екзотични спортни събития, и точно тук е твоят шанс, за лесни кинти. Искаш, пример, брато – ето – знаем, че ти си най-добрият на CS:GO, и вече няколко пъти си правил „каска“ на FalleN от отбора на SK Gaming (нищо, че член на най-добрия отбор за CS:GO, спечелил над 1.80 млн $, за последната година, а ти се чудиш дали ще стигнеш на “Stop” до Бургас), знаеш кой ще е следващия шампион на CS:GO, а букмейкъра, не е наясно с този факт.

Ако, късмета е на твоя страна, съдбата ти дава още една добра възможност: току що, си забил бразилката с малкото дупе, където утре ще играе на Световното по-плажен волейбол за жени под 23 години и понеже си „аполон“ в леглото в миг на оргазъм ти е споделила, как ще завърши утрешната им среща.

Брато, длъжни сме да те предупредим – на жени трудно може да се вярва, а на тези с малък задник, който са ни вързали от раз, съвсем. Това, че ще те зареже, ще го преживееш, но в комбинация с хазарт, годините на безпаричие от 10 лесно могат да станат 15…