Цомбиш робот със силикон за 220 лева на час


Кеф цена няма, брато! Особено когато включва и Цецка със силикон. Ние все още не сме цомбили мацка с импланти, но се надяваме един ден и това да се случи. Ако не успеем все пак, имаме резервен вариант – публичен дом в Дъблин предлага секс кукли със силикон срещу 100 паунда на час, или 220 левчета.

Фалшивите Цецки, макар че истински май не останаха, дори имат метален скелет и тежат около 50 кг, за да можеш да го правиш като с реална жена. Освен това проститутките са с огромни гърди размер 32Е, което на нас не ги говори нищо, но все пак да си го кажем. Можеш да ги шамариш и плюеш в устата, без да има опасност в стаята да връхлети сводника и да те спука от бой.

Казват, че самата Цецка имала същите движения като тези на човек и еякулацията ти е в кърпа вързана. Местните дори я наричат “най-реалистичната секс кукла”, а страстната Доли може да бъде наета и за 30 минути, ако си зле с кинтите.

По-лошото е, че очакванията са до 10 години сексът с робот да е нещо съвсем нормално. Ние обаче ще пасуваме, не само заради парите, но и заради класиката. Обичаме да си порим истински жени, брато!