Дрането, спането и още неща, които лятото прецака

Любим сезон, брато. Любим сезон е лятото, обаче и то има своите минуси. Жегата най-нагло и продължително ебава майката на някои обикновени дейности, които през останалото време на годината вършим с подчертан кеф. Сигурни сме, че и при теб е така, нема кво да се лъжем, нали сме си наши. Биологията отстъпва място на слънцестоенето, мързелът и изпотеното придобиват гигантски размери. Толкова гигантски, че чак се плашим.

 

Спането

Лятото прецаква на първо място спането. Дремеш 5 часа, потиш се на маймуна, а устата ти е пресъхнала като на смъртник. Такова е. Бирата тук не помага, защото тия, дето стават от леглото и се хващат за шишето, обикновено им викат мръсни пияници. А ти не си такъв. Спането под 7-8 часа на денонощие оказва влияние върху целия ти ден после. Ядене, ебане, работа – батерията ти е паднала, щом не си отпочинал. Нищо не върви, майка му дееба пропаднала!

Как да пръднеш на обществено място

Пиенето на твърд алкохол

Ако си много отворен, брато, пробвай да пиеш в жегата твърд алкохол. Само за супергерои! Ние не можем и вярваме, че нормалните хора също не могат. Топлото време разширява кръвоносните съдове, твърдото пиене – също. При такава комбинация ще си ебеш мамата от раз. После ще ядем варено жито и ще те преливаме до едно време. В случай, че все пак си от тия, дето умеят да фукат водка и уиски в жегата, пиши ни некой път, когато ръцете ти не треперят. Тва нема писане, брато…

САМО ДА ТИ КАЖЕМ, ЧЕ НАПИСАХМЕ ЕБАТИ ЯКАТА КНИГА, БРАТО! 
ПОРЪЧВАЙ ОТ ТУКА, ЗАЩОТО БЕЗ НЕЯ ЛЯТОТО НЯМА ДА Е СЪЩОТО!

Дрането

„Жега ми е, мило!”, „Добре, ама ако включиш климатика!”, „Да го правим, но без да се докосваме!” – твоята Цецка изрича тези думи редовно, щом стане време за секс през лятото. Това ти убива желанието и мъденцата ти стават като карфички. Мамин той. Дрането в леглото с твоята ще е рядкост. Освен ако не решиш да късаш синджира некъде по морето. Там сексът за една вечер е като поздрав за добър ден.

Тренировката

Тренираш ли пиене на бира, проблеми през лятото няма. Ходиш ли на фитнес обаче, нещата са тегавки. Липсата на сила е явление, което те изкарва извън нерви, а наличието на постоянна хрема от шибания климатик на колата може да те докара до насиране след някой напън на тежести. Голем срам, големо весело. Заради лятото трябва да се съобразяваш и с мачовете, дето правите с приятелчетата. По-късно вечер е по-добре. Ако 3 пъти изпуснеш сам срещу мрежата, извини се и си бегай дома.

Дрескодът

Ходиш да се записваш в университета по боксерки и потник или поне си на работа по джапанки и бермуди, с които плажуваш. Дрескодът през лятото е ясен, проблемът е, че понякога трябва да го комбинираш според ситуацията и местоположението. Важно е просто да не си обърнеш маратонките и да не си сложиш колана препасан на челото. Другото е приемливо. Който не те харесва, да не те гледа.

Яденето

Големите и дебели пържоли на скара са изместени от краставици, домати и дини. Тва обаче лайно не прави. Затова не се чуди, когато дни наред не ходиш до кенефа, а само препикваш като пинчер. Липсата на стабилно ядене носи след себе си липсата на сила, което пък носи след себе си и липсата на добър секс. Как ще оправиш твоята Цецка мощно, щом си само на праскови? Да благодарим на лятото и за това, но Цецка и свинските вратни пържолки да държат печено, щото ще дойда и есента, и зимата, когато бягане няма!