Най-добрият начин за сдобряване е със секс, но не и според жените


Най-добрият начин да простиш на Цецка след скандал, брато, е като ти пусне! Така мислим ние, мъжете, нали? Това доказват и пичовете от университета Бъкнел в Пенсилвания, които явно си имат бая семейни проблеми. Там местни учени са се занимавали с този въпрос, въпреки че всички знаем отговора. Другият начин е като ни купи студена бира, но сексът винаги е за предпочитане.

Екипът на проф. Джоел Уейд констатирал, че мъжете са най-доволни, ако за сдобряване тяхната Цецка им предложи телото си. По този начин тя показва, че все още го желае и скандалът няма до доведе до край на връзката.

Както винаги, жените имат друго мнение по темата. В конкретния случай те не искат секс, а специално внимание. Ако ти си сгазил лука, брато, ще трябва да се постараеш повече, за да ти прости твоята. Един вид пак ще ни разиграват, докато не се смилят над нас, а това винаги изисква време и най-вече нерви. От наша страна, разбира се!

Пак според проф. Уейд прекарването на повече часове заедно ще засвидетелства за висока родителска ангажираност на братото и така ще може да излезе от ситуация. Ако ти също си сгафил, брато, най-добре излез с приятели и се натряскай хубаво. На следващия ден така или иначе ще те боли глава, нека поне да е от махмурлук.

Още много съвети за отношенията между мъжете и жените можеш да намериш в “Наръчникът на едно брато”.