И най-големият стадион в света вече е тесен за брато-обществото

Празник е, брато! Имаме повод да пием до забрава, а причината е, че вече сме 160 000 лудаци. Точно толкова братоци и Цецки са казали “Да” на посредствения ни чаровен хумор във Фейсбук страницата.

Благодарим на всеки един от сърце! Вие сте пичове, ние сме пичове, наздраве!

Изградихме едно брато-общество, в което заедно се забавляваме и научаваме нови неща. Сигурни сме, че поне веднъж в този суров живот сме те накарали да се усмихнеш, че и разсмееш.

Любимите фрази на мъжете

Дотук с баналностите. Време е да се похвалим сами, когато няма кой друг. Цецка не ни пуска вече пети ден и сме решени сами да се вдигнем емоционално, душевно и както още можем.

 

Братото е по-голям вече от макенодските градове Битоля, Охрид и Кочани взети заедно. По население триото съставлява около 140 000 души.

Дейвид Рокфелер, който почина на 101 години, е познавал 150 000 души, брато. Колкото и да е впечатляващо това, пак не е достатъчно за обществото на брато.

По-големи сме от държави като Кюрасао (159 000), Кирибати (116 405), Тонга (107 797) и гоним Гуам (174 204) и Самоа (195 743). Не е зле, кво?

Можем да напълним в Испания стадионите “Камп Ноу” и “Местая” и ще останат хора от братото без билети. Споко, ше измислим нещо!

 

Най-големият стадион в света официално е севернокорейският “Рунградо” с капацитет от 150 000 души. Малък ни е, деба!

Нашите фенове са почти два пъти повече от тези на “Лудогорец”, а дори не сме стигали до Европа. Тимът от Разград има 95 000 фенове във Фейсбук. Слабо, Киро, слабо…

Най-важното е, че ти си тук. Ние също сме тук и планираме още дълго време да се задържим!