Ето кое е най-якото четиво за лятото и морската ти почивка

Вълнуваме се да обявим, че тази част от годината е любимата ни. Нямаме търпение да стегнем багажа и да идем на плажа с Цецка, където гъбичките по краката ще изгорят от топлия пясък, а солената вода ще отмие лошите моменти. Обичаме да ни мирише на плажно масло, сърцето да бие в тила от жега и да сме се проснали под чадъра с книга в ръка.

Виждали сме хора да четат всякакви книги на плажа. Един от нашите редактори дори беше взел “Тютюн”. Дебела книга с тежък сюжет, обаче я прочете, докато чайките крякаха отгоре, а жена му се печеше на кърпата до него.

Ще ти обявим, че лятото вече си има книга и след нея нищо не е същото. Написахме я ние и безспорно тя е най-якото, най-доброто, най-подходящото четиво за почивката ти. “Наръчникът на едно брато” е фундаментът на мъжкия хумор. Книгата забавлява, разсмива и почти можеш да се наакаш от кеф и смях, когато е в ръцете ти и я четеш.

Ако не вярваш и подценяваш четивото, виж какво казват нашите читатели – ЦЪКАЙ СМЕЛО!

Книгата се чете бързо и леко, макар че е към 350 страници. Толкова сме брутални в нея, че чак ни е срам. В случай, че не си я купил, брато, поправи тази грешка, докато е време, защото първият тираж е на изчерпване.