Как да навиеш Цецка за финиш в устенцата (18+)


Това е скандална тема, брато. Почти се срамуваме, че я пишем и споделяме в публичното пространство, но ако помогне дори на един от нашето брато-общество, значи това е победа. Освен това, в нашата книга “Наръчникът на едно брато” има и още по-скандални неща – над 90 теми! Прибиване!

Да се върнем към темата. Еякулацията в устната кухина на нежната половинка е деликатна работа. Не може да пришпорваш, не може да атакуваш със сърдене, не е редно и да изненадваш, щото може да ти е за последно. Като ти отхапят инструмента, ходи обяснявай какво е станало…

Тук ще ти споделим нашите свежи идеи за това как да навиеш твоята Цецка на това екстремно за нея приключение. Ето нашите идеи:

Антицелулитин

Излъжи я, че спермата ти съдържа антицелулитин и това е причината мъжете да нямаме такава гадост. Ако си забърсал въпросната мацка от някое чалга заведение в София, има голям шанс да се върже. Допълни тезата си с аргументите, че е нужно поне два пъти в седмицата да гълта, вместо да ходи на ония скъпи антицелулитни масажи.

Като цяло всякакви заигравки със здравето са добре дошли. Разбери какъв й е проблемът и предложи решение, докторе. Само не взимай отношение по неизлечимите болести, защото е отвратително.

Бившата пък гълташе

Ако вече имате стабилна връзка с новата Цецка, но тя все още не е усещала вкуса на малките ти плувци, трябва да загрубеят нещата. Признай й, че бившата ти е гълтала и това те е побърквало до степен подбелване на очите. Мацката веднага ще си представи сценария, в който си главният екшън герой. Всякакви сравнения с бившата изнервят жените и те са готови да се доказват. Все пак бъди умерен.

Насочи го към пердетата

Това ни предложи един много ерудиран мъж на средна възраст с богат опит в интелигентната олигофрения. Той ни обясни, че в миговете преди да забелиш очите трябва да насочиш маркуча към пердетата. Ако сте у тях, тя набързо ще го насочи към устата си само и само да не се налага после два сваля, пере и закача отново завесите. Логично е, брато!

Нали каза, че ме обичаш?

Ако първоначално ти се дърпа като коза на баир, поднасяш този въпрос с кравешки поглед: “Ама нали каза, че ме обичаш, миличка?”. В крайна сметка в една връзка трябва да има разбирателство и синхрон. Запомни един ценен съвет от нас, брато: Никога, ама никога не падай на едно коляно пред жена, която не е готова редовно да пада на две! Закон! Точка!

Избирай

Дай шанс на твоята Цецка да избира. Кажи й, че ако не иска да се изжабури, тогава да дава дупарата. След това я обеди, че по-малкото “зло” за нея е просто да преглътне. Ако се навие на второто, джасай пък после повтори всички съвети до тук. Рано или късно ще напълни бузи.

Сладко

Ако почне да ти се мрънкосва с думите, че чела за вкуса на бялото как бил солен, а тя си падала по сладките неща, веднага й разкажи за доказаната ананасова рецепта. Когато пиеш ананас през деня, семенната ти течност променя вкуса си и става сладникава. Доказано е, Цецка потвърди многократно!

Кажи й, че си чел “Наръчникът на едно брато”

Охххх 😍😍😍 #наръчникътнаеднобрато #sexy #sexyboobs

A post shared by Brato.BG (@brato.bg) on

Ако си чел нашата книга, КОЯТО МОЖЕШ ДА ЗАКУПИШ ТУК, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ, значи си много голям. Ти си истинско брато. Тя го знае, сестра й го знае, майка й го знае, всичко го знаят, мамицата му да ебеш! Ако пък й подариш книгата, това ще я размекне като плод във фруктиера юнско слънце. Книгата е 350 страници истинска наслада за душата и то без да се пълнее от нея. Твоята Цецка ще бъде способна не само да гълта, но и да ти прави масаж, мусака и дори да играе на FIFA, за да ти прави компания, в случай, че и тя я прочете.

Пръстен

Падни на коляно, кажи стих, целуни ръката й, нозете й. Сложи й пръстен, след което й го подай така, както знаеш най-добре. При вида на пръстен и блага дума, Цецка е готова на всичко. Не знаем обаче от утре какво ще правиш.

“Моля те” и “Аре, де” 

Понякога и така може да ти върже – за секс, за свирка, за гълтане, за квото си намислил, брато. Без подготовка стреляш въпроса и след него почваш от 50 до 100 пъти да казваш с различна интонация: “Моля те” и “Аре, де”. Може и да стане нещо, пробвай!