Спипаха двойка да прави секс по време на полет (ВИДЕО)


По време на полет на нискотарифна компания можеш да видиш много неща, брато. Най-лошото обикновено е свързано с пътниците.

Или са такива, които се возят за пръв път и всяват паника, или просто не им пука, че има и други хора и се чувстват като у дома си. Това води до стресови и напрегнати ситуации. Казваме го от личен опит. Тезата ни е подкрепена и от братото Кийрън Уилямс.

21-годишният британец летял от Манчестър за Ибиза, когато с изненада установил, че на неговия ред се случват неща, забранени за гледане от лица под 18-годишна възраст. Казано иначе, двама от пътниците правили чок-чок. Да им е честито, вече са членове на Mile High Club. В него влиза всеки, правил секс на самолет.

“Никога не бях виждал нещо подобно – обясни Уилямс. – Чух, че си говорят по темата, но мислих, че се шегуват. Всички се подсмивахме, но след 10 минути започна и съществената част. Екипажът не стори нищо по въпроса.”

След скандалното видео говорител на компанията все пак призна, че вече разглеждат случая и няма да толерират подобно поведение на пътниците. Айде, моля ви се…