Пиячката подтиква и двата пола да “слагат рога”

Поредно проучване показа, че алкохолът подтиква представителите и на двата пола да „слагат рога“ на половинките си, брато. Ние това много добре го знаем. Били сме и от двете страни на монетата, като в единия от случаите за първи път ударихме жена, но няма значение. Нека се върнем към проучването. То обхвана над 2300 души на и над 18-годишна възраст, които са кръшкали поне веднъж, и установи най-честите мотиви за изневяра.

Изненадващо пиячката подтиква по-често жените да кръшкат, отколкото мъжете. При Цецките прекаляването със спиртни напитки е втората водеща причина за изневяра, докато при мъжете е едва петата.

Резултатите от допитването показват, че женските най-често се поебват с друг, защото не получават достатъчно внимание от партньорите си. Мъжете най-често обясняват кръшкането си с това, че са били съблазнени. Ми много ясно! Проучването показва, че мотивите за изневяра при дамите са основно емоционални, докато при мъжете те са по-скоро практични.

От анкетата става ясно, че две трети от участниците са спестили на половинките си своите забежки и са продължили напред, все едно нищо не се е случило. Само 30% от анкетираните са признали изневерите си и са поднесли извиненията си. В нашия „Наръчник на едно брато“ го ти го казахме, съветваме те и сега – никога не си признавай! Нито за бройките, нито за изневерите!

Топ 5 на причините, с които жените оправдават кръшкането си:

1. Не получавам достатъчно внимание от партньора си.
2. Бях прът (пияна).
3. Исках да отмъстя на моя за негова изневяра.
4. Мислех, че от това може да излезе нещо по-сериозно.
5. Бях съблазнена.

Топ 5 на причините, подтикващи мъжете към изневяра:

1. Съблазни ме, бях на кокалче.
2. Връзката ни е изчерпана.
3. Сексуалният ми живот не е задоволителен.
4. Мислех, че от това може да излезе нещо по-сериозно.
5. Бях на черешата (Бях пиян).