Жена се омъжи за гара, пътува всеки ден 45 минути, за да се виждат

Жена се омъжи за гара, пътува всеки ден 45 минути, за да се виждат


Огледай се внимателно около теб, брато. Луди дебнат навсякъде. Напоследък най-много се срещат по спирките. Освен лудия бургазлия, който рита възрастни хора, има и далеч по-миролюбиви.

Керел Санта Фе е на 45 години и е омъжена за…влакова спирка, брато. Жената е от Сан Диего, Калифорния, и всеки ден пътува до гара Санта Фе, за да прекарва 45 минути с местната сграда.

Тя признава, че е влюбена в зданието от 9-годишна, а от известно време практикува секс със станцията на някаква психическа основа, която ние не разбираме и не знаем как да обясним.

Неотдавна „влюбените“ гълъбчета дори празнували годишнина от своята сватба, въпреки че официално такъв брак не съществува.

„Нашата връзка започна през 2011 година – признава героинята в нашия материал. – Но нашата любов датира от времето, когато бях малко момиче. Когато се женихме, стоях до постройката и й обясних, че я взимам за мой партньор. Това беше най-щастливият ден в живота ми. Сега всеки ден пътувам 45 минути до спирката, за да се виждаме. Казвам й „здравей“, когато пристигна. Не съм правила публичен секс със спирката, искам хората да ме уважават.“

Карел дори е дала име на своята голяма любов – Даидра. Можем да пишем още много по темата, но допускаме, че няма смисъл. Има хора и хора, брато и няма как да разбираме всички. Важното е да има любов, но по възможност тя да е към оправдани предмети и същества. Може пък ние да сме сбърканите…