5 стабилни причини да купиш „Наръчникът на едно брато”

Обичаме да ни мирише на нова книга, брато. Обичаме да разлистваме страниците й, да й бараме корицата, да прокарваме пръсти между буквите. Болни сме на тази тема. Затова създадохме „Наръчникът на едно брато”.

ВДИГАМЕ КУПОН ЗА ПОРАСНАЛИ! ВКЛЮЧИ СЕ!

Няма да те лъжем – в момента книгата е хит. В нея сме събрали над 90 теми за секса, отношенията, яденето, пиенето, парите, мъжката философия. Личните ни истории се преплитат с практически съвети, като текстът е пропит с груб хумор и носи пародията, която ще те накара да се разплачеш от смях. Сто пъти казахме и пак ще го кажем – цензурата да го духа, да го духат и всички онези, заради чиито мераци за печалба на наш гръб трябваше да се заемем ние с разпространението.

Перфектен подарък

Рожден ден, имен ден, някаква годишнина или просто сватба – „Наръчникът на едно брато” е подаръкът, на който всеки ще се зарадва. Под провокативната корица се разкрива цял един свят с невъзможни реални преживявания, за тях и десет живота няма да ти стигнат. Затова ти ги поднасяме на тепсия.

Има какво да прочетеш

Четенето на „Наръчникът” е като секса с гаджето – прави се бавно и с наслада. Не се бърза, не се претупва, няма зор. Това е една от малкото книги, в които има какво да прочетеш. Мъдрост ли? Има и мъдрост, майка му стара! Най-полезното за теб е, че ще те разсмиваме често. Смехът е здраве, здравето е здрав секс, така че със смях към секс. Наздраве! И те така те.

ПОРЪЧКА НА КНИГАТА МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ТУК!

Възможно е да направиш и плочки на корема от смях.

Отделно ще видиш как две-три думи или две-три изречения ще ти обръщат представа за живота.

Разделителят

Книгата на Брато.бг идва при теб със страхотен разделител под формата на бира. На вратата чука лятото. Ти чукаш съседката. Ние си отваряме бира. Бирата трябва да е с теб постоянно. За закуска – попара с бира. На обяд – бира, следобяд – една следобедна бира. Вечерта бира за разтуха и бира тип докторска упокойка за заспиване. Нашата разделя страници, не семейства. Така че нямаш никакви проблеми. По-свежи сме от сутрешен дъжд, макар краката ни да миришат на зла гад.

ПОРЪЧАЙ КНИГАТА, НЯМА КВО ДА СЕ БАВИШ!

Впечатление

Бабичките в метрото ще те гледат като марсианец на баничарница в Люлин. Все пак на корицата мъж със закрито лице си вкарва шмайзерчето в секс кукла, която казва буквата „О!”. И ще я казва, докато не я спукат. Трябва да шокираш околните, иначе за какво живееш? Стига тишина, стига скука.

От друга страна, впечатленията ти от книгата ще те направят като ходеща енциклопедия. Ще можеш да пускаш ебавки като гръмотевици и да раздаваш акъл на непросветените.

ПОРЪЧАЙ СКАНДАЛНАТА НИ КНИГА!

Подкрепа

„Наръчникът на едно брато” е детето на Брато.бг. Ние сме най-динамичният мъжки сайт, развиващ се с брутални темпове. Конкуренцията е доста назад. Вече 4 години те радваме във Фейсбук и пишем за теб материали, а целта ни е да разчупим сивото ежедневие. 4 години плащаме, за да сме онлайн, 4 години крадем от личното си време, за да сме заедно. Така че трябваше да изкараме продукт, който да е лична подкрепа за нас. Подкрепи ни, за да ни има, брато. Нека сме заедно още дълго време, защото сме замислили ебати нещата.

Ние ти обещаваме, че никога няма да се продадем на Дебелян или други търгаши. Всичко е за кеф. Всичко е от сърце.

СКАНДАЛНАТА НИ КНИГА СЕ ПОРЪЧВА ОНЛАЙН, ДАВАЙ!