Благодарствено писмо от Брато.бг


Написахме цяла книга от 350 страници, брато, а истината е, че не намираме точните думи, за да изкажем всички благодарности за това, което се случи на 1 април. Изтрезняхме, наспахме се и държим все пак да опитаме…

В деня на шегата Brato.bg за пръв път излезе пред своите фенове не със статия, а с чаша в ръка. Така поредната мечта стана реалност. Отмятаме ги една по една.

Излязохме иззад монитора, през който в последните 4 години те забавляваме, за да си кажем едно простичко, но пълно със смисъл “Наздраве!”. Запознахме се, снимахме се, смяхме се един на друг колко сме пияни, играхме джаги и бийр понг, станахме свидетели на това колко талантливи са читателите на нашето онлайн списание. Олицетворение за последното е Цветомир Цонев. Страхотен пич! Братото сам изяви желание месец преди събитието, а ние не само се съгласихме да е акцент в програмата, но и пожелахме той да открие Първоаприлския запой с гайда.

Винаги сме искали да бъдем близки с нашите читатели, да бъдем приятели! И вярваме, че след това, което видяхме в събота вечер, вече имаме не фенове на сайта и книгата “Наръчникът на едно брато”, а имаме приятели. Нема да правим шибана партия или да ходим да се бием с некой, важно е във всеки един момент да има с кого да ударим по едно пиене.

Продължаваме напред с благодарностите, стига с тва пиене. Цялото събитие нямаше да се състои, ако не беше любезното съдействие на FlyEvents. Пичовете и Цецките се постараха да бъде всичко на ТОП ниво! От програмата, през подбирането на точните хора за шоуто, до най-малкия детайл. Препоръчваме ги горещо.

Може и вече да ти доскуча, но ние държим да благодарим на всеки един, който спомогна да дойде за якото парти на 1 април. Благодарим от сърце на всички, които пиха с нас по време на представянето на “Наръчникът на едно брато”. Първоаприлският запой ще бъде първият, но не и последният.

Специални благодарности на Даниел Петканов​, свежарките от Оги*23​, чиито песни са супер добри и без да се пее за наркотици и дупари. Благодарим на играча на мача Георги Величков – JR за стендъп комедито. Смяхме се с глас, даже един се задави с уискито си. Благодарим и на чистачката, която се погрижи за това след задавянето.

Шапки долу и за Насио Монов, човекът зад пулта, който не трепна до последно и пускаше само най-силните хип-хоп парчета​.

Благодарим на SexWell, че ни разреши да се натискаме с куклите им и осигури яки награди, на Red Bull, че ни даде крила да останем на купона до 3 сутринта и после да ходим на диско. На Плейграунд, че пихме качествен алкохол и въпреки големите количества, не ни боля главата в неделя. Още веднъж мерси на всички! Без вас нямаше да е същото!

Цецке… и на теб, душа, че не правихме секс през последните седмици, за да пишем книга и да подготвяме това парте.

Истината е, че един от братото каза нещо преди около 4 години, което един друг от братото го запомни: “Мечтая да си имаме собствено парти на сайта на яхта в морето.” Не бяхме на яхта, но бяхме щастливи от факта, че хората си тръгнаха с широки усмивки и доволни, че са били на първото парти на Brato.bg!

Благодарим ти, брато!