Сексът активира 6 пъти повече мускули от гоненето на автобуса


Учените, брато, не си губят времето с напразни изследвания. Без значение в коя част на света са и от кой университет, те неуморно изследват, сравняват, анализират и накрая описват много и най-различни изследвания.

Ние не се интересуваме кой знае колко от тях, но от уважение към труда им публикуваме каймакът от работата им, ако ни разбираш. В един от добрите им материали, става ясно, че сексът е най-добрата физкултура за човека. Това изключително трудно заключение прави физиотерапевтът Майк Онгър, привлякал вниманието на един куп световни медии.

Според него, сношаването между хората задейства 657 мускула на човешкото тяло и пак според въпросния пич, актът трябва да продължава 45 минути. Едно полувреме! 2700 секунди! В краен случай, за стрепачи като нас (авторите на братото) може да слезем до 30 минути, но не е препоръчително.

Онгър припомня, че за една усмивка се задействат 10 мускула, за целувката -35, а за гоненето на автобуса – 99. Ние те успокояваме, че за четенето на брато ти трябва само 1 мускул, освен ако не е статия с голи Цецки. Тогава мускулите стават 2.