Нещата, които обичаме истински


В прословутия ден на Влюбените, брато, се замислихме за нещата, които обичаме истински, но не можем да им пратим валентинка. Именно затова предприехме по-голяма стъпка – да го напишем в материал, за да разбере цялата вселена.

Ако си си мислил, че ще ни видиш точно днес с летящ балон под формата на сърце в едната ръка и огромен букет в другата, крачейки към любимата с тъпа усмивка на лице, си сгрешил.  Съжаляваме, Цецке, но пак не е твой ред. Както казват перничани: “Аз моята си я бием всеки ден, не само на 14-ти”.

Та относно нещата, които обачаме с цялото си сърце и душа…

Сексът

Онова чувство, че си в некой. Че част от тебе е там вътре на топло. Влагата не преебава ставите, от влагата става. Не е важно да е важно, важното е да е влажно.
Сексът е победа. 3 точки. 6 точки. Като руснаците да бият германците. Като Барса да бие със 7. Някои живеят, за да правят секс. Ние правим секс, за да живеем. И да, само с жени. Като шибани вампири сме, макар да отказахме на една-две Цецки, влюбени в текстовете ни. Сексът разтоварва, сексът сближава, сексът си е секс. Секс мръсно, но стане ли мръсно, веднага пердето може да свърши работа. И те така те.

Яденето

Палачинки, навити с парчета торта. Пиле, пълнено с кебапчета. Макарони с хляб. Обичаме извращенията на масата, брато. Обичаме яденето и не пропускаме възможност, когато има пари. Когато нема пари, мажем филии в средата с кайма и мятаме на скаричката. Истински обичаме да си слагаме храна в устата. Ядем понякога дори в тоалетната, щото нема време. Ядем под душа. Ядем на крак, пред телевизора, в колата, ядем скришно, бързо, бавно. Яденето има общо със секса. Обичаме ги, мамка им долна и на двете!

Акането

 

Усещаш ли плавния преход, брато? Има последователност и не можеш да го отречеш. Ходенето по голяма нужда е интимен акт, който ни прави зверски кеф. По време на “пускането на къртицата” четем, чатим, играем ФИФА, а по някога научаваме и любопитни факти от найлоновия целуфан на тоалетната хартия. Ти знаеш ли, че туалетная бумага на руски означава тоалетна хартия? Вече знаеш.

Студената бира

Никой мъж не обича жена си повече от студената бира. Това е закон. Обичаме въпросното пиво сутрин вместо кафе, обичаме го и вечер след работа, обичаме го и след 5-та ракия. Това е последното нещо, което поглъщаме след дискотека, когато промилите са ни повече от годините. Бира се пие на рожден ден, на погребение, на работа, по време на мач и по време на първа среща. Наздраве!

Превозното ни средство

Няма значение дали това е кола, мотор или колело с щайка и кормило във формата на буквата “У”. Обичаме превозното ни средство повече от милувките на мама, гозбите на баба и бибитките на Цецка. Това е самата истина и се гордеем с нея. Превозното ни средство получава най-голямото внимание, което сме способни да дадем. Факт, който може да бъде разбран само от един мъж. Така ли е, брато?

Кучето

Кучето не е домашен любимец, кучето е част от семейството. Имаш ли такова ще ни разбереш лесно. Това е съществото, което знае как да те развелеси, когато си тъжен или ядосан и знае как да те ядоса, когато си щастлив. Готов е да те ближе с език всяка сутрин точно в 8:00 вместо тъпия будилник да ти пили на главата. Ако пък го изведеш на разходка и покрай теб мине яка Цецка, винаги ще се заиграе с нея, за да ви сближи. Просто няма как да не го обичаш това същество, когато то е по-умно от политиците, полицаите и шефовете ни.

Цици

Малки, голем, стегнати, с големи зърна, с малки зърна, нямаме претенции, брато. Обичаме ги всичките. Видим ли чифт се хипнотизираме и сме готови да направим всякакви глупости. Всичко е въз основа на любовта ни към тях, разбира се. В много случаи лицето дори не играе роля, ако те са съвършени или се доближават до съвършенството.