Съпруга признава: С мъжа ми редовно правим тройки за здрав брак


Джаки и Джон Мелфи са съпрузи без табута в секса, брато. Двамата са на по 52 години, но не пропускат възможност да участват съвместно в оргии и други сексуални извращения. Тексасците си правят подобни изненади и са готови да разбият всички митове за суинга (разменянето на партньори). Ние признаваме, че се кефим на този вид секс, но само ако е на видео в порносайт. Не си даваме Цецка друг да ни я оножда. Няма шанс.

Самата Джаки е пример за късане на синджира. Тя има шест деца от предишни бракове и 5 внуци и да те свърши без ръце за нея е фасулска работа. Тя признава, че суинга й дава свобода и възможността да изследва сексуалността си, а това прави брака й още по-силен.

„Когато говорим пред други за нашите интереси, те смятат, че бракът ни е пълен с лъжи и измами. Но аз мисля, че това е страхотно за нашите взаимоотношения с Джон. Това е разковничето за успешния ни брак. Тези връзки ме поддържат млада. Насърчават ме да казвам „Да“ на нови неща. Научих се да не се интересувам и влияя от мнението на останалите.”

Джон не е на по-различно мнение по въпроса: „Веднъж поканих симпатичен мъж в нашата спалня, за да изненадам Джаки по време на секс. Също така намирам приятел, който да остане при нея и да се забавляват, когато аз съм извън града. За някои хора това може да звучи странно, но да видиш колко щастлива и уверена е тя, е толкова възнаграждаващо. Нашата любов е истинска и ние се обичаме като всяка друга женена двойка.“

Разковничето е, че самият Джон притежава няколко суинг клубове, където други съмишленици си разменят партньорите, за да си доставят удоволствие.

„Джон и аз си споделяме всички фантазии. Той дори ми признава, когато забележи атрактивна жена. Радвам се, че можем да правим всичко заедно.”

Сега двамата държат и сайт, в който други техни съмишленици може да комуникират помежду си. Толкова от нас, брато, дойде ни в повече. Отиваме да си починем с бира в ръка.