Българин си счупи пениса по време на секс


Няма по-хубаво чувство от това да го бутнеш между двете филии на Цецка, брато. Ня-ма! Но за да стигнеш дотам в повечето случаи се изискват не малко усилия – срещи, вечери, сладки приказки, уговорки, чатове, цветя, стихове, поеми. Всичко това усложнява процеса, но когато веднъж я заведеш у вас под претекст, че ще гледате филм, отърване няма. Капанът щраква и идва моментът малкият да излезе на голямата сцена.

Да, но какво да правиш, когато и той те предаде? Това се пита 50-годишен мъж от Сандански, които счупи пениса си по време на полов акт, съобщава родната преса, цитирайки колегите от “Струма”.  Там става ясно, че братото е прието по спешност за оперативно лечение в урология на благоевградската болница, след като получил фрактура на пениса по време на бурен секс. Въпреки ужасната болка, мъжът запазил самообладание, но от срам и страх от случилото се тръгнал от Сандански с личен автомобил и потърсил лекарска помощ в Благоевград. След преглед е установено, че се касае за сериозно нараняване на маймунката, а за капак и тестисите му били контузени.

„Мъжкият полов член няма кост, но също може да се счупи при силна ерекция, когато се прегъне или притисне силно. Изведнъж се чува изхрущяване (изпукване) и силна нетърпима болка като забиване в кост”, поясниха медиците. Опасното в такива случаи е, че от болката пострадалият може да колабира. Статистиката сочи, че такива наранявания са рядкост. В столичния институт „Пирогов“ постъпват мъже от региона не повече от веднъж годишно. Преди година такъв случай имаше и с 36-годишен от Гоце Делчев. Тази контузия е опасна и изисква бърза и адекватна лекарска намеса. Възстановителният период е около 3 месеца. Така че внимавай, брато, защото после и най-яката и извратена мед. сестра да те лекува, всеки опит за ерекция ще бъде болезнен. Поне така разправят.