Недостигът на секс “ограбва” две години от живота ти

Недостигът на секс може да “ограби” две години от живота на хората, потапяйки ги в постоянно лошо настроение, брато. Поне това сочат резултатите от проучване, направено във Великобритания. И да не бяхме чули за това допитване, гледаме да не оставаме без чок-чок. Сигурно и ти си на този принцип. Затова сме на принципа “Куцо, кьораво, сакато, дупка имали е злато!” Да видим обаче какво казват още учените.

Допитването по поръчка на фирмата за билкови продукти “A. Vogel” е обхванало 2000 души. Резултатите от анкетата показват, че една от водещите причини за лошото настроение е липсата на достатъчно секс. Недостигът на пари, рекламните телефонни обаждания и гадните новини също оказват траен негативен ефект.

Като причини за лошото си настроение участниците в допитването посочват също недоспиването, технологичните проблеми, скандалите с партньора, грубите служители, стреса на работното място, лошото време и задръстванията. Ние бихме добавили честото главоболие на Цецка, отказът й поне да чуе за чок-чок на ОНОВА място, игнорирането на камерата в спалнята, както и липсата на достатъчно затворени буркани с печени чушки. После как да цомбиш, брато?