Цецка на 24 г. се омъжи за 68-годишен милионер, който се оказа дядо й

Млада Цецка на 24 г.  се взе с 68-годишен милионер, който според думите й бил мъжът на нейните мечти. Това пише Florida Sun Post, агенция Блиц го превежда и на български език. След това Цецката била шокирана да открие, че съпругът й всъщност е неин дядо. 

24-годишната жена, която желае да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца. Тя направила съдбовното откритие докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями. Тя забелязала снимка на нейния баща, с когото възрастният й съпруг не се е виждал след приключването на негов предишен брак. Двойката не е имала никаква представа, че са свързани роднински, когато се срещнали за първи път онлайн в уебсайт на възрастни мъже, които търсят любов.

Дженифър Анистън е най-яката Цецка на света

Дядото разказва пред Florida Sun Post: “Уебсайтът имаше профили на много привлекателни млади момичета. Просто почувствах нещо странно, когато видях нейните снимки. Беше като чувство на “дежа-вю”, но в същото време не можех да разбера защо тя ми изглежда по някакъв начин позната. Ние бяхме привлечени един от друг от момента, в който тя влезе в ресторанта на първата ни среща”. (Тук повръщаме, брато, без да си бъркаме в гърлото.)

Двамата не разисквали много семействата си преди да се оженят. Младата жена казва: “Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние”. Въпреки неочакваното откритие, двойката иска да остане заедно. Младоженката казва пред изданието: “Чувствам, че връзката ни е толкова силна, че дори нещо такова не е в състояние да ни раздели”.

Изтрещела Цецка имитира Кардашян, Бийбър и други торове (СНИМКИ)