Мамини ненаситни! Жените искат 4 пъти повече секс

Мамини ненаситни! Жените искат 4 пъти повече секс

Жените искат да правят 4 пъти повече секс, отколкото всъщност получават, показва проучване на сайта UKMedix, брато. Има обаче редица причини, които пречат на Цецките да правят толкова чок-чок през седмицата, отколкото им се иска.

Често умората от работата и различните делнични ангажименти оказват неблагоприятно въздействие върху половия живот. Затова ако не се захванат веднага след работа с домакински дейности, най-често жените се отдават на почивка с книга в ръка или пред телевизора, а цомбенето остават на заден план.

Честите скандали пречат твърде много на интимността. Стресът и проблемите в работата, парите и задълженията у дома също понижават мераците за чок-чок. Малкото лайкове на селфитата в социалните мрежи също. Понякога различните работни графици не позволяват на двойките да прекарват много време заедно.

Срещите с приятелите и семейството също се отразяват на сексуалния живот. Излизанията с приятели и посещението на роднини често пъти се оказва пречка двама души да го ударят на оргазми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *