Наръчник на Brato.bg: Как да забавиш свършването по време на секс

http://www.igrach.com/

men-and-sex
Тук сме, за да ти дадем няколко съвета за секса, брато. Типично по български ще наливаме акъл за материя, в която изобщо не сме вещи. Направо сме си голи и боси. Но пък имаме някакъв опит. Лош и болезнен, но все пак е опит. Истината е, че годините на срам и унижение ни научиха на един-два чалъма, с които да забавим онзи велик момент, в който стискаме здраво клепачите и опъваме палците на краката в шпиц, докато блажена усмивка изгрява на лицето ни. Така де, пенисът ни еякулира, а с това сексът умира.

И тъй като нямаш голям избор по време на подобни страстни мигове, тази издънка може да бъде предотвратена или поне забавена основно със силата на мисленето. Именно там се крие и разковничето.

Мисли за футбол

Petev

Няма да открием топлата вода, ако ти подскажем, че трябва да мислиш за нещо различно от голата Цецка, която клатиш. Хватката е да си припомниш някоя тежка загуба на твоя любим отбор. Ако си фен на ЦСКА веднага може да ти дойде на ум “кървавият” гол на Гонзо. Кръвта обикновено не се нрави на мъжете, които точно в този момент правят секс. Още повече, ако в същото време в съзнанието ти се върти болезнен кадър на загуба на любимия ти отбор и то на “Герена”. Ако това не помогне, се сети за Лупи. 100% ефикасно, брато!

Ако пък си фен на Левски то задачата не е по-трудна. Можеш пак да се сетиш за Гонзо, но като треньор на “сините”, примерно. Или за някой от последните мачове на тима в Европа. Честно казано за най-сигурно действай с националите. Дали ще мислиш за мачове или ще си припомниш голия Петев, няма разлика. Важното е да помага, а в случая тази рецепта ние сме я изпитали на собствен гръб.

Но ако си от онези привърженици, които не признават родния футбол, то за теб имаме един безотказен метод. В мига, в който усетиш, че краят е близо, се опитай да се сетиш кой беше мениджър на Уотфорд през сезон 1998/9. Кой? Или кой е последният отбор, печелил азиатската Шампионска лига? Отделен е въпросът дали на Цецка ще й хареса да гледа замислената ти физиономия над нея, но последното, което трябва да направиш в този момент е, да й признаеш за какво си мислиш.

Спомни си за бившата

shoe_quiz

Право в десетката! Тук сме сигурни, че няма как да не удължиш акта поне двойно. Споменът за бившата по време на скандал и то от онези безсмислените, в които ти дори не си знаел за какво си виновен, със сигурност ще подобри рекорда ти на сексуалната олимпиада. Тук проблемът е, че има шанс да ти спадне, но имайки предвид, че само до преди малко си бил пред свършване, все някак ще балансираш нещата.

Починал домашен любимец

dog

Твърде крайна мярка, НО в дадени моменти трябва да се играе на ръба. Спомни си за онова твое домашно животно, което си загубил по особено жесток начин или поне е останало без крайник. Блъснало го е кола, скочило е от прозореца или просто си е заминало от този шибан свят преждевременно. Тези черни мисли ще те забавят от преждевременна еякулация.

Погребение

Погребение. Траурен марш. Венец. Кръст и некролози. Бел пешкир. Лично изпитан от нас метод, който гарантира 100%, че няма да гръмнеш рано-рано. Спомни си миризмата на тамян и чиния пълна със загладено жито. Нема как да не помогне, брато! Има само един изключително често срещан ефект. На 99,5% души вместо да забави процеса на еякулация, направо патката умира и увисва като промушен с игла балон.

Алкохол

Ако удариш няколко чашки мастика, уиски и вино, особено една след друга, ще клатиш като младо магаренце, което току-що е впрегнато за пръв път. Демек ще свършиш работа, и то бавничко, но е възможно да повърнеш на пъпа докато и ближеш таранката. Споко, ако е суха, това помага. Шльоп, шльоп…

Самобичуване

Когато наближи онзи момент, в който виждаш как давиш Цецка с маркуча, вадиш го бързо и почваш да го щипеш, удряш и мачкаш с мечешки ласки. Болката води до мигновено забавяне на еякулацията. Внимавай само да не останеш без чеп или мъдо.

Играчки

Купуваш от магазина няколко „мейзърки“, познати още като свински опашки. Караш Цецка да ти стегне дроболинките и дишаш дълбоко, защото сбираш границите и припадаш. Методът е изключително лесен и евтин, но много опасен, защото може после да пикаш червено дълго време.

Свински сапун

Преди акта втриваш обилно свински сапун под шапката на гъбката, т. нар. Шия. От къде да намериш свински сапун? Отиваш на село или на тавана. Там има, гаранция! Сапунът се прави от свинска мас, която ще ти запали главата в буквалния смисъл. Представи си, че ти горят хойчето със запалка Зипо? Няма как да свършиш лесно, брато.

giphy (1)

http://www.igrach.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *