Японци отвориха пазар за човешко месо в Лондон

Жителите на Лондон могат да се насладят на новооткрития пазар за човешко месо, кръстен “Wesker & Son Resident Evil Human Butchery”.

Преди да си помислиш, че светът тотално е заслужил своята жълта книжка, ще уточним, че става въпрос за откачена канибалска PR инициатива на японския софтуерен гигант „Capcom“. Идеята на подобен пазар за човешко месо е да се рекламира новата част на зомби сагата „Resident Evil“ (“Заразно зло”).

Човешките крайници ще се продават не къде да е, а в месарница, където всеки хаховец ще има на разположение седмица за да се сдобие с ценните артикули. Пазарът включва абсолютно всички части на човешкото тяло, представени по крайно реалистичен начин. Човешката анатомия е представена дори в пълен размер от старателно одрана женска. Смятай!

PR-ите на „Capcom“ са назначили и актьори, които да позират с прясното човешко месо пред зловещия пазар, опитвайки се да продадат колкото се може повече човешката плът. Играта „Resident Evil 6“ пък трябва да направи родната си премиера именно днес – месец след последната серия на успешната филмова поредица с участието на Мила Йовович. Бюджетът на играта е над 100 милиона долара, а в разработката ѝ участват над 600 човека.

От „Resident Evil 6“ заявиха, че при поръчката на играта от официалния сайт ще получиш и подарък – пенис в тарелка. Майтапим се, брато, но ако искаш все пак опитай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *