По*ното е по-евтино и още причини да не плащаш ТВ канала на родната „А“ група

По*ното е по-евтино и още причини да не плащаш ТВ канала на родната „А“ група

Нещо ни писна да ни изтискват като мокра кърпа.

След няколко дни, брато, се подновява битката за трона в българската футболна „А“ група. Епично, зрелищно и фундаментално! Гризем си ноктите, че даже и живеца изяждаме.

Многомилионният Лудогорец гони ЦСКА на свободния човек Лупи за първото място, Левски драпа със зъби и мустаци за място в челната шестица, а Марек и Хасково се вълнуват повече от коефициентите на Еврофутбол, отколкото от това дали ще останат в „А“ група или ще изпаднат в долния ешелон.

Когато една обвивка е лъскава, то очите за заслепени. При нас беше така: Цецка с дрехи и Цецка без дрехи се оказаха две различни неща. Разликата е огромна. Подобно е положението и в „А“ група. Някакви директори със съмнително минало, анализатори с тежко детство и телевизионери с говорни дефекти се състезават да ни убеждават, брато, че за да гледаме футболното ни първенство, вече ще трябва да си плащаме.

Нашата позиция по този въпрос пък може да се изрази простичко с думите: ай сиктир, бе!

Срещу 4 лв. на месец всеки ще може да гледа два канала – този с „А“ група и мачове от Англия, както и още други футболни срещи. В бонус върви и още един канал, който ще е за жълтата страна на спорта. Все едно „Уикенд“ не е достатъчен. Как 4 лв. на месец, бе? Няма да дадем и 50 стотинки за спортен канал на „А“ група, а причините са много. Именно заради това старателно си направихме списък, който ще ти споделим. Ако и ти намериш себе си в аргумент от нашите, изобщо не обръщай внимание на офертата.

Има един сигурен начин да ни накарат все пак да си плащаме, за да гледаме, Спас, Мацата от Ботев и Карагерен с лиген от Локо Пловдив, и той е, ако Киро Гелата ни купи сървър, където да си качим сайта Брато.бг и да не се занимаваме. Кренвиршки не приемаме! Сори!

ПРИЧИНИТЕ, ПОРАДИ КОИТО НЯМА ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА НОВИТЕ СПОРТНИ КАНАЛИ:

По-добре по*но! При нашия доставчик срещу 3,90 лв. на месец получаваме 4 по*но канала + един специализиран канал за бебета – как да се отглеждат, какво да ядат. 5 срещу 2. Няма как да стане просто.

Парите отиват при Киро Гелата, който ще направи още по-силен отбора на Лудогорец, а феновете на тима по-сити.

Няма го Валери Божинов. Това трябваше да е първа причина, брато.

Вили Вуцов не води отбор от „А“ група. Всички треньори в елитната ни група са скучни. Стойчо, това е положението, колкото и да припадаш при вида на снежни човеци! Не ли Вили да затръска къдрвата си почервеняла глава от яд…

Антон Карачанаков също не се подвизава в нашето първенство, а за него бихме дали и 5 лв., за да го гледаме.

Аймен Белаид е още в Левски. Кой? Точно така. Тази изгоряла солета като играе и се чувстваме като Али Ръза – постоянно ни е лошо. То па бива да приемаме бежанци, ама чак пък толкова…

Миньор Перник не са в „А“ група. Ще започнем евентуално да си плащаме, когато пернишките „чукове“ отново играят в елита на България. Няма кръв – няма фаул, няма бой – няма зрелище – няма пари за глупости, брато.

Има стрийм – мачовете от Англия, а и от „А“ група се излъчват в безброй безплатни сайтове. Он ше ми вика на мене той.

Енрико Пичони не е на работа в отбор от Висшата ни лига. Италианското перко има татус на Ботев Пловдив и само с това превъзхожда всичките ни специалисти в елита. Има и хитлерско мустаче! Да изброяваме ли още?

Феновете на Левски и ЦСКА спряха войната срещу Батков и Лупи. Вече не ги псуват и скуката дойде на власт. Скучни са като Пламен Орешарски на лекция.

Христо Ристосков сложи край на кариерата си, а това означава, че няма дебели рефери в първенството ни, които да си правят „чики-рики“. Тъпо! На кого да се присмиваме?

По канал 3 дават „В“ група – кръв, червено вино и земни футболисти. Въпреки че ги дават по телевизията, играчите на Оборище, Павликени и Ситомир не се надуват и след всеки мач пият в същата кръчма, в която къркат и феновете. Не се крият във ВИП-а на „Син Сити“ или други лъскави дискотеки. Отгоре на всичко играят много по-истински футбол от стойкаджиите в „А“ група.

Натюрел
Натюрел

Да плащаме за нещо, за което знаем какво ще се случи. Не ни разбра ли? Лудогорец – шампион, Марек и Хасково изпадат, Левски играе финал за Купата на България, Славия продава талант в чужбина, Стойчо Младенов обвинява гравитацията за загубената титла. Аре, бегай! Тоя филм сме го гледали.

Професионализъм? Питаме, брато, и не искаме отговор: как е възможно изпълнителният директор на един отбор да излезе и да заяви в прав текст: „Аз редих състава на отбора за мачовете с Левски и ЦСКА, а не треньорът“. Циркове в махалата сме гледали. Да плащаме за тях – никога.

Даже направо се замисляме дали да не предложим да плащаме само и само да не го излъчват. Кой би искал платено да слуша хора с кореми, които искат да скачат трупешката, или пък хора с прякор от „Мъпетите“, които не се бръснат редовно и нямат завършено основно образование?