Най-яките палачинки, брато

Най-яките палачинки, брато

Това са палачинки.

Направо ни се свиха шушоните в първия момент, но после ни се дояде зверски. Креативни хора има навсякъде, брато, и никога не знаеш какво може да бъде измислено и то с елементарни неща под ръка.

Никога не си мислил, мечтал или вярвал, че една обикновена палачинка може да бъде поднесена по такъв необикновен начин. Да прилича на зомби например и все пак да има чудесен вкус. Или да прилича на Чубака от Междузвездни войни.

Тази кулинарна изродщина прави един бивш учител по математика на име Нейтън Шилдс. Разбира се, за такива простотии време имат предимно американци, така че не се чуди от къде е този човек. Цялата работа първоначално е била да зарадва децата си, но ето, че му се носи слава и влиза чак в Брато.бг

Шилдс вкарва една интересна оферта – срещу 100 щатски долара е готов да направи палачинка с изображение по твое желание, брато, да й направи снимка и да ти я прати, предоставяйки пълни права над нея. Естествено, той ще изяде палачинката, нали не си мислиш, че американец ще стои гладен, ебати. Парите обаче не харчи за гъза си, а ги дарява на един от съюзите на учителите в САЩ.

Как да го намериш: