Бирпонг, Цари Мали Град и футбол от Англия – идеите за уикенда

Бирпонг, Цари Мали Град и футбол от Англия – идеите за уикенда

Уикендът започна, брато, а ние отново ти споделяме идеи как да го прекараш прилично.

Бирпонг

Уикенд е, което автоматично го свързваме с бира и махмурлук. Вземи няколко пластмасови чаши, топче за пинг-понг и трима приятели. За фон има мачове от Висшата лига и сръбско по радио Ултра Перник – ово е стандарт, брате.

Цари Мали Град

Само на 55 км от София се намира митичната крепост, на която може да направиш много нови свежи селфита. Това, което можеш да видиш там разкрива голяма част от българската история и традиции. Идеално място, на което да заведеш някое ново гадже, особено ако е от дълбоката провинция. Гаранция ще я впечатлиш! Прочети предварително историята за месtността и блесни с интелект. Обещаваме, че ще я впечатлиш, освен ако за нея най-важното не е марката на колата ти. Тогава най-вероятно си прецакан.

Нахрани маймуните

Ако имате Зоопарка, брато, разходи се до него. Взeми си биричка и солети. Бирата за теб, солетите за изгладнелите маймуни. Току-виж може да те нападне и някой избягал ягуар. Ако нямаш този късмет, вземи гаджето с теб. Оралната любов при хипопотама в софийския зоопарк не е препоръчителна. Много смърди и на твоята може да се догади и в следващия момент всичкото ам-ам да излезе през носа й. Грозна гледка ще е, но ни послушай и отиди на зоопарк. Времето е хубаво. Поне така каза Емил Чолаков. Твоята ще го оцени подобаващо, пък и по-важното е, че ще пиеш бира, нали?

Ман Юнайтед ги почва

След броени часове, брато, започва новият сезон в английската Висша лига. Манчестър Юнайтед е гладен за успехи след срама през миналата година, Жозе започва паметния си втори сезон, Сити ще брани титлата със зъби, нокти и пари, а Арсенал и Ливърпул ще я атакуват от втора линия. Още днес от 14:45 ч. по Диема Юнайтед приема Суонзи, а в 19:30 часа. телевизията ще излъчи и мача на Арсенал с Кристъл Палас. В неделя от 15:30 часа по Диема Ливърпул играе със Саутхямптън, а от 18:00 часа шампионът Сити гостува на Нюкасъл.

Гледай, брато! Няма го Спас, Карачанака и Прохазка, но въпреки това си заслужава!