in , ,

РПУ “Оня свят” – задължителен филм за гледане

Ето ти един задължителен филм за гледане – РПУ “Оня свят”. В него участват звездите Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс, които играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното „Почивай в мир“ да защитят света ни от пасмина зли и грозни създания, които отказват мирно и кротко да преминат на Оня свят.

Да, има фантастика, но има и яко хумор, с наличието на който ще излезеш различен от кино салона. Вярно е, че нито Цветан Цветанов, нито Цветлин Йовчев участват, но пак има яки каскади и ефекти.

Шериф Рой Пулсифер (Бриджис) е обиграно ченге от РПУ „Оня свят“, специализирано в преследването на бродещите мъртъвци из света на живите. Те са преобразени като обикновени хора, а мисията му е да арестува и изправи пред закона престъпниците, които се опитват да избягат от правосъдието, като се крият сред нищо неподозиращите жители на Земята. Това информират нашите приятели от Форум Филм Бъглария. Да знаеш, че няма втори като тях.

След като язвителният Рой се сдобива с нов партньор – бившия детектив Ник Уолкър (Рейнолдс), който умира в акция – двамата трябва да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да бъдат истински екип. Когато разкриват схема, която може да сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме, Рой и Ник са изправени пред задачата да възстановят космическия баланс. Другият избор е да гледат как разярените мъртви души поемат по грешен път в тунела към задгробния свят.

Режисьор на лентата е Робърт Швентке („Бесни страшни пенсии”), а продуценти са Нийл Мориц (поредицата „Бързи и яростни“, „Аз съм легенда“), Майк Ричардсън (Хелбой II: Златната армия) и Майкъл Фотрел (поредицата „Бързи и яростни“, “Live Free or Die Hard”).

Инфо за филма

2416_D009_00576R

Премиера: 9 август 2013

Жанр: екшън-комедия

Участват: Джеф Бриджис, Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън, Мери-Луис Паркър, Стефани Зостак, Робърт Непър, Джеймс Хонг, Мариса Милър, Майк О‘Мали, Девин Ратрей

Режисьор: Робърт Швентке

Сценаристи: Дейвид Добкин, Фил Хей, Мат Манфреди

Продуценти: Нийл Мориц, Майкъл Фотрел, Майк Ричардсън

Изпълнителни продуценти: Ори Мармур, Райън Рейнолдс, Джонатан Комак Мартин, Дейвид Добкин, Кйт Голдбърг, Питър М. Ленков

Трейлър

Сцена от филма

Кефи ли те?

Топ 10 филми по истински случаи

5 причини Ботев да отстрани Щутгарт