Най-необичайните сексуални извращения

Не бързай да ни псуваш, просто има такива хора, брато. Настръхнахме дори под мишниците като превеждахме материала от един руски сайт. Като казахме мишници, има и такъв фетиш. Чети и се възбуждай! Шегуваме се. Ако се изкефиш на извратените неща по-долу, сред, които има плюшени играчки, инвалидни колички и токове на обувки, ти обещаваме, че ще де баннем по IP. Пак се шегуваме! Хе-хе. Много сме забавни, няма що!

Парциализъм

Те т’ва, брато, е когато се възбуждаш от не сексуалните части на тялото на половинката. Например петите на краката, което е най-разпространеното. Дори има и жанр в порното, който се казва „FootsieBabes“. Изобщо не питай от къде знаем. Освен петите, актуални са и мишниците, носа или ноктите на краката. Изродска работа!

Клизмофилия

Клизмофилия

Клизмофилия

Това е много гадно, честно! Само като прочетохме заглавието ни побиха тръпки. Факт е обаче, че някои хора получават удоволствие при клизми. Става въпрос за, цитираме: невероятно усещане за пълнота и налягане в ректума. За практикуването на този вид извратен фетиш се изисква, пак цитираме: повишено внимание и здрав разум. Ако си мислиш, че това е всичко, не е. През 2005 г. В руска болница нахлул мъж, който напълнил дебелото си черво с епоксидна смола. Смолата обаче се втвърдила бързо и се наложило на хирург да я извади. Стига толкова за клизмофилията.

Мазохизъм

Мазохизъм

Мазохизъм

Сексуално удоволствие, което се доставя с болка и унижение. Предимно Според проучване на списание „Sex Research“, само шест процента от читателите на изданието имат подобно сексуално отклонение, но радващото е, че биха искали да се променят.

Урофилия

Урофилия

Урофилия

Сексоална възбуда от урина. Този вид извратено удоволствие граничи с мазохизма. Става въпрос за „златен дъжд“ върху някого. Вълнението било голямо, ама не вярваме.

Телефонна скатология

Телефонна скатология

Телефонна скатология

Звъниш на не непознати и започваш да споделяш сексуални неща за себе си и се опитваш да убедиш човека отсреща да направи същото. Много тъпо звучи и е.

Плюшофилия

Плюшофилия

Плюшофилия

Сексуално влечение към препарирани животни или плюшени играчки. Според руснаците, двете неща са едно и също. Като се замисляме обаче, всяко момиче страда от плюшофилия, тъй като няма дом, в който да няма едно плюшено мече, но виж за препарирано не знаем.

Дакрифилия

Дакрифилия

Дакрифилия

Оказва се, че не при всички мъже женските сълзи убиват желанието, напротив – при някои дори го засилват! Именно това е дакрифилията. Възбуда от рев. И това е близо до мазохизма.

Фетишизъм

Фетишизъм

Фетишизъм

Мъжете се възбуждат предимно от жени, които обувки на висок ток. Има и такива, които дори облизват тока, тъй като обектът е именно тази част на обувката, а не собственикът им.

Троилизъм

Троилизъм

Троилизъм

Сексуална възбуда от гледане на ласки между други хора. Широко разпространено е при груповият секс и суинга.

Акромотофилия

Акромотофилия

Акромотофилия

Много брутално! Това е сексуално влечение към хора с увреждания. Още по брутално! Обектът на желание е не самият човек, а ампутираните му крайници. Има регистрирани случаи, когато хора отиват да премахнат напълно здрав крайник, само и само за да задоволят сексуалните си желания. Айде стига толкова!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *