in

Стражът на “Сътън” разкри защо е ял по време на мач


Ако има футболист, който напоследък да ни се е издигнал в очите, брато, то това е 45-годишният вече бивш вратар на “Сътън” Люк Шоу.

150-килограмовият шишко знае как да радва феновете на футбола и без да притежава необходимите качества. Въпреки това той остане без отбор, след като от досегашния такъв го освободиха. Една от основните причини бе, че Шоу реши да похапне пай по време на срещата с “Арсенал” от ФА Къп, загубена от неговия тим с 0:2.

За тази си своя постъпка стражът с по-големи габарити дори и от тези на Владо Стоянов призна: “Феновете на Арсенал ме дразнеха през цялото време. Пяха “кой изяде всички пайове, кой изяде всички пайове” и реших да ги подразня. Съжалявам, че стана така, но просто исках да се пошегувам”.

Ние веднага решихме да помогнем на вратарят да си намери нов отбор. Съвсем спокойно клубовете от Първа “професионална” лига.

От подобен стабилен вратар може да се възползва “Славия” като така Венци Стефанов ще има конкурент по килограми на “Овча Купел”. Предлагаме Шоу и за страж на “Левски” по простата причина, че скоро няма да могат да си позволят да плащат заплатата на професионален такъв. А и англичанинът може да се окаже единственият, който да хване за гушата “господина от Лондон” и да му обясни, че ръководи “сините” по-зле и от “Сътън”.

Кефи ли те?

Създадоха бира за пиене на над 10 000 метра височина

Жребият за 1/8-финалите в Лига Европа