in , ,

Сръбска музика и кухня на Балкански бал с Неда Украден, Кеба и Кристали


Ако си фен на сръбската кухня и сръбската музика, но нямаш необходимото свободно време, за да прескочиш до съседна Сърбия, ние имаме решение на проблема. Балкански бал стартира ударно в 20 часа на 2 март, а купонът ще продължи рекордните 8 часа в „Арена Армеец”. В залата, в която само преди дни Григор Димитров триумфира със “София Оупън” ще има едновременно концерт, дискотека и ресторант.

Не сме приключили – за доброто настроение ще се погрижат Кеба, Индира Радич, Шериф Коневич, Неда Украден, оркестър Гуча, българските оркестър Кристали и ансамбъл София-6, все певци, които са ни карали да скъсаме не една и две ризи. Точно 200 готвачи от школата на Майстор Миро ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.

Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и на бензиностанция ОМВ.

Родните красавици и участнички в конкурса Мис Плеймейт Биляна Евгениева и Маги Иванова също ще бъдат част от шоуто, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.

Сръбската звезда Драган Коич – Кеба, който на 2 март ще бъде част от първия Балкански бал в „Арена Армеец” обяви, че подготвя дует с Преслава.
“Ще изпълня 8 от най-любимите мои стари и емблематични хитове, но ще зарадвам публиката и с нови. Ще представя за първи път в България една наистина велика нова песен. Това ще е специалната ми изненада. В програмата ми е и българска песен, която е хит в моята версия. Но нека е изненада”, допълни Драган Коич.

Кефи ли те?

Пожарникар блее като овца, за да подмами паднало в шахта агънце

Телефонът на Адолф Хитлер продаден за 243 000 долара на търг