in , ,

Пожарникар блее като овца, за да подмами паднало в шахта агънце

Пожарникар беше принуден да блее като овца, за да подмами обратно паднало в шахта двуседмично агънце, докато трае спасителната операция, брато. Разтърсващата история скоро може да бъде филмирана или поне описана в роман.

Огнеборците са известни със своята смелост и самопожертвователност. Но сега излиза, че те могат да проявят и неподозирани умения, само и само да изпълнят дълга си. Респект!

Пожарникарят Юъл Галъгър започва да блее като майка-овца, за да привлече изплашеното животно към отвора на шахтаха, продължаваща с широка тръба.

За жалост имитаторските умения на г-н Галъгър се оказали неуспешно, защото той не могъл да налучка правилното блеене. Тогава колегите му се принудили да използват… спартфон апликация с истинско овче “произношение”. За да бъде драмата пълна и тази схема не проработила.

Пожарникарите били принудени да потърсят по-традиционна помощ. Те помолили местен фермер да им услужи с добре тренираното си овчарско куче. То влязло в шахтата и бързо прогонило оттам закъсалото агънце. Казахме ти, че историята си плаче за филм.

Кефи ли те?

Букет от Марихуана вместо рози (СНИМКИ)

Сръбска музика и кухня на Балкански бал с Неда Украден, Кеба и Кристали