in , ,

Мъж жертва скъпата си кола, за да спаси чужд живот


Признаваме, че заглавието звучи като сайт за позитивни мисли, но следващите няколко реда са по-истински от последните ти връзки, брато. Докато хората у нас се трепят по улиците за отнето предимство, в Германия един истински мъж жертва скъпата си кола, за да спаси чужд живот.

Историята се превърна в хит в интернет, а ние решихме да я споделим, за да бъдем спътник на добрата вест. Въпросната случка се разигра в близост до Мюнхен, където шофьор на “Тесла С” спаси живота на друг човек, управляващ “Фолксваген Пасат”. Героят е установил, че управляващият немския автомобил, е загубил съзнание на магистралата и след като го е изпреварил, е поел удара на “Пасата”, за да спаси живота му. В общи линии се опитахме да ти обясним, че братото с колата за 70 000 долара, е жертвал задната част на скъпото возило, за да предотврати по-сериозен инцидент.

След като историята придоби отзвук в световните медии, собственикът на компанията “Тесла” Иън Мъск обяви, че е впечатлен от постъпката и обеща компанията да поеме щетите по колата на героя.

Кефи ли те?

Голът на Чочев срещу “Юве” (ВИДЕО)

Братя Коен правят римейк на “Белязания”