in ,

Местата у нас, на които Гришо да заведе Никол Шерцингер

Григор Димитров вече е в София, брато. По-важното в случая е, че тенисистът води със себе си и своята изгора Никол Шерцингер. За певицата това е първо посещение у нас, досега тя не е имала участия нито в Студентски град, нито на Слънчака. Слабо.

Нормално е като домакин Гришо да й покаже някои от най-уникалните места в България, с които да й докаже, че ние българите не сме случайни хора. Проблемът е, че самият спортист рядко си идва и може да пропусне нещо, за което после да съжалява. Именно затова ние от Brato.bg подготвихме кратко списъче с някои забележителни локации, от които Николчето трябва да се “чекне”.

Копитото

Класика, брато! Връзката между двамата е сравнително прясна и като такава се предполага, че влюбените гълъбчета все още обичат да посещават романтични места. Няма по-удачен вариант от Копитото, където нашио ще й покаже звездите, нощна София, а после ще я натегне на задната седалка.

Истина е, че от Копитото се вижда какъв въздух дишаме в столицата, но кво толкова, пак ще изпъкнем. Надяваме се красивите панелки да се харесат на Николчето и да пожелае гарсониера в Младост. Кво му плащаш толкова – 700 лева месечно?!

Женският пазар

Египетският пазар в Истанбул е една от туристическите забележителност на магнетичен Истабул. Женският пазар в София по нищо не му отсъпва и това е идеално място, на което Гришо да подложи на малък тест г-ца Шерцингер. Американката разполага със завиден тен и няма да й бъде трудно да подбива цените на продавачките в опитите да се сдобие с лапад за под 1 лев и свежи мандарини за 1,50 лв. Ако Гришо иска да я взима за жена, това е мястото, на което ще разбере дали тя може да се справя с подобни неща или нищо не става от нея.

Идея е да отидат и до Димитровград, близо е до родното Хасково на нашата звезда. Димитровградският пазар също е култов. Толкова много модели дънки има, че може да ти стане лошо. Тва Армани, тва Гучи, тва Луи Витон… Нема слабо!

На прасе в Хасково

Това може би е и първата спирка на Никол у нас. Григор е длъжен да запознае своята половинка с родителите му, а и да покаже къщата си в Хасково, където е минало детството му. Българите сме всеизвестни домакини, особено когато ще ни идва чужденец на гости. Именно затова предполагаме, че на масата ще има сочно печено прасенце, домашно винце и запържени пилешки трътки за директно от тавата за тия, дето не обичат свинско. Момата трябва да опита все пак от българската кухня, а по-вкусно от манджата на мама няма. Виното се пие с канче от цинкова кофа. Аре ше ни се праат на важни тия чужденци!

На кръчма

По-добре на кръчма, отколкото на дискотека, брато. Да, в нощното заведение Никол ще се запознае по-лесно с българските навици, но има голям шанс да се засече някъде по сепаретата с Божи Гол. Това Григор в никакъв случай не трябва да позволи, защото можем да предположим какво ще е следващото видео на пишман футболиста.

“Доооон Кооции… Викай ми “Пусикат”, “Пусикат Доооол”, дон Коцииии. Божи Гооооол пак бележи. От Белград до Хаваи, Божи Гол дерзай. Специално и за Гришо баджанака и Есмералдо Фоторепортера, който има доказателство… Божи Гол, трепни, живи и здрави, дон Коци”…

В махалата

Гришо трябва да покаже на Никол една класическа циганска махала в България. Там може да видят и 100 кила, за да направят заедно песен. Перфектна е махалата в Пазарджик например. Там си имат джамия и простотия до шия. Никол ще се запознае с кючеците и традиционните 3-дневни сватби, за да може да разкаже на всичко живо в Щатите за кво става въпрос. Пожелаваме й, ако не отиде в махала, то поне лятото да живеят близо до такава с Гришо, за да потърсят що е то сън, когато циганите празнуват.

На НДК

Закон е, че който дойде за пръв път в София, трябва да види НДК, брато. А пред Националния дворец на Културата освен да хващаш покемони, можеш да си направиш няколко фотоса на фона на сградата. Понеже Гришо е ВИП, може да му разрешат да качи Никол на покрива на НДК. Така мамина-сладка-тя може да види панорамна гледка на целия център. Ако идват с метрото обаче, трябва да внимават по стълбите. Плочките там се ронят като стар хляб, въпреки ремонта за няколко милиона. А едва ли някои иска Никол да падне по гъз? Ох…

Кефи ли те?

Мачовете, които да гледаш с аверите на по бира

Котката, която има истински татуси (СНИМКИ)