in ,

Къде да продължи кариерата си Валери Божинов


Тъжно, но факт, брато, Валери Божинов е без отбор, след като се раздели с „Партизан“. Медиите в Сърбия съобщават, че нападателят вече преговаря с друг клуб, но не се споменава име. Лошото е, че Валерко сменя по-често отборите, отколкото жените, което в неговия случай не говори много добре. От всичко изброено пък, головете му са най-малко.

Ние научихме, че има няколко интересни предложения към Божи86, а част от тях са възникнали след няколкото видеа, които той пусна в социалните мрежи.

Радио водещ

Първата оферта, която Валери е получил след раздялата с „гробарите“, е за радио водещ. Наша медия е предложила апетитна оферта на нападателя с думите, че така и така е свършил с футбола, защо да не опита нещо ново. От радиото са сигурни, че Божинката ще бъде ненадминат в поздравите, които ще отправя от името на своите слушатели, а освен това ще припява на някои от възловите моменти.

Мерсин

Става въпрос за турския отбор, където все още играе Ники Михайлов. Идеята тук, е че двамата винаги са като куче и котка. Единият игра във Верона, след време другият отиде там. Единият оправи Николета, после и другият реши да запише 3 точки. Същото се случи и с Алисия, а освен това и двамата носиха екипа на „Левски“ с почти еднакъв успех. Редно е сега Валери да подпише и с Мерсин, защото сагата между двамата е като турски сериал.

При жена си

Мечтата ни е Валери да се върне при Николета Лозанова. Имат дете – Никол Божинова. В името на това дете доброто трябва да победи цялото треперене.
Валери и Николета имаха и брак цели четири години. Ако Валерко се върне при нея, ще ги гледаме заедно по снимки във Фейсбук, където да показват телата си с тен и изкуствените си зъби. А може заедно да водят онова жълто предаване по бТВ – “Папараци”. Ще издебнат Дон Коци и Есмералдо как си купуват цигари, а това си е рейтинг, брато.

Таксиджия

Валери се доказа като шофьор. Той може да кара без колан, да пее, да трепери, да се снима. Мултифункционален е, перфектен за колега на Асенчо Таксито. Приказлив е, досаден е, което също е страхотен плюс за професията. Надяваме се да не се изхитри с помпичка за сметката, щото ще му счупят хубавите фасети някъде. Валерко, брато, взимай жълтата кола и давай да се возим!

Танцьор

Валери е страшен фен на Цеца. Напълно в реда на нещата ще е да стане част от нейния балет. Да трепери. Представяме си го треперещ на “Трепни”, да се държи отдясно за сърцето и да четем по устните му поздрава за Дон Коци, Иконата и Тони Найка. Като част от танцьорите на сръбската певица, нашио ще пътува по Балканите главно, така че няма да ни излага по цял свят, само наоколо. Очакваме обаче да налети на Цеца с думите “мала мачка”, след което горилите от охраната й да го понабият.

Певец

Пеенето е второто нещо, което се отдава на Валерко след футбола. Неговите версии на “Трепни” станаха хит в социалните мрежи, а това не е малко. Именно заради това скаути на “Пайнер” са набелязали талантливия славей. Според наши източници Божи86 ще получи примамлив договор от димитровградската компания, който ще го направи първи по пари сред мъжете изпълнители. Азис не е в тази категория, брато. Заради това.

Новата професия няма да е чужда на нападателя. Освен, че пее, той е и фотогеничен, артист, камерата го харесва… Преди години се снима в клипа на песента “Карамел” на Алисия. Не я ли помниш? Участието на Божи86 превърна песента в хит!

Полицай

Не легнал, брато! Обикновен! Божинката има структурата на типичен роден катаджия – нисък и набит, а в някои случаи и коремче, когато излезе от форма. Валери ще е тайното оръжие на нашата полиция, нещо като полицая от Сен Тропе, но в БГ вариант (Полицаят от Сен Тропе и филм с Луи дьо Фюнес, а не песен на Азис).

Кефи ли те?

Кръщават хлебарка на любимата ти за Свети Валентин

Кемпер с джакузи и хеликоптер (ВИДЕО)