in , ,

Кръщават хлебарка на любимата ти за Свети Валентин


Коледа мина, брато, Ивановден също, както и Йордановден. Изчерпал си се откъм идеи за подаръци, което е напълно разбираемо, а Свети Валентин тропа на вратата. Кофти.

Самите ние трудно успяваме да намерим нещо, подходящо за подарък за любимата, но сега вече дишаме по-свободно, след като попаднахме на благоприятна информация. Срещу скромната сума от 10 долара или по-малко от 20 лева можеш да изненадаш твоята Цецка така, както никой друг не е правил до момента като кръстиш мадагаскарска съскаща хлебарка на нейно име. Колко сладко, нали?

Въпросната инициатива е на зоопарка в Бронкс, но сме сигурни и че по интернет могат да станат нещата във времена като днешните. Всичко започва през 2011 година като забавен начин за набиране на средства за зоопарка. Срещу определената сума всеки желаещ получава сертификат по електронната поща (казахме ти), който удостоверява, че един представител на вида е получил съответното име. Тази година на по-големите дарители ще се изпращат шоколадови бонбони или плюшени мадагаскарски хлебарки, което допълнително ще засили тръпката у твоята Цецка.

Ако пък нямаш гадже, но си бесен на бившата, този вариант също важи. Сигурни сме, че ще я вбесиш, когато й изпратиш сертификата с името й и снимката на въпросната съскаща хлебарка.

Кефи ли те?

Съботен релакс: Дистанционно, бира и мачове цял ден

Къде да продължи кариерата си Валери Божинов