in , ,

„Трите хикса: Отново в играта“ превзе родните кина с рекордни резултати

След близо 15-годишна пауза Вин Дизел се завърна в ролята на емблематичния атлет любител на екстремни спортове, превърнал се в супер шпионин Ксандър Кейдж, и резултатите не закъсняха, брато. Експлозивният трети филм от поредица „Трите хикса: Отново в играта“ превзе родните кина като отбелязва най-големия януарски дебют у нас на всички времена, регистрирайки близо 440 хиляди лева за първите си дни на екран и над 40 хиляди зрители.

Това превръща екстремния екшън и в най-касовата премиера на Paramount в България, изпреварвайки предишния рекордьор „Ной“. „Трите хикса: Отново в играта“ бележи и най-успешния дебютен уикенд на Дизел в България, извън филмите от поредицата „Бързи и яростни“.

Новият филм за Ксандър Кейдж регистрира силен дебют и в световен мащаб, а тепърва му предстои разпространение в редица традиционно силни територии, сред които Япония и Китай. Общите му приходи до момента възлизат на малко над 70 милиона, колкото е крайният резултат на предишния филм от поредицата „Трите хикса 2: Следващо ниво“ с Айс Кюб.

„В Трите хикса: Отново в играта“ Ксандър Кейдж излиза от изгнанието, което сам избира, и се сблъсква със смъртоносния алфа боец Чианг и неговия екип, за да обезвредят „Кутията на Пандора“ – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Кейдж се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта. Сред мега звездите в продукцията се откроява и холивудската актриса от български произход Нина Добрев в ролята на чаровната Беки – дясната ръка на Ксандър.

Не пропускай „Трите хикса: Отново в играта“ само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Кефи ли те?

Най-грубият футболист в Европа играе за “Арсенал”

“Последният джедай” ще е VIII епизод на “Междузвездни войни”