in , ,

Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

Куклата Чъки се завръща с нов брутален филм (ВИДЕО)

Мразим куклите, брато! Първо – все пак сме мъже, и второ – почти сме цапали гащите с кафяво, заради тия изчадия във филмите на ужаси. Особено от “Мъртвешка тишина” и филмите с Чъки. Направо с имаме травми от тия хоръри. Като разбрахме, че ще има нова част с Чъки, почувствахме напрежение в стомаха. Все едно, че нещо се скъса вътре.

Как започна всичко с Чъки? Поредицата стартира с „Детска игра“ още от 1988 г., когато Чъки е представен като зловещ сериен убиец, чийто дух е затворен в кукла. В следващите два филма играчката преминава в малко по-комедиен вид, убивайки с кеф и подигравки своите жертви. Четвъртият филм обаче, „Булката на Чъки“ от 1998 г., извисява абсурда на нови нива, а „Семето на Чъки“ от 2005 г. направо прекалява, с което отблъсна повечето фенове на поредицата, включително и нас. Просто ни дойде малко в повече. За щастие, през 2013 г. поредицата се завърна успешно с „Проклятието на Чъки“. Въпреки че нямаше голяма популярност около него, приходите се оказаха достатъчни за нов, седми филм – „Култът на Чъки“.

Какво се случва в „Култът на Чъки“? Затворена в лудница за последните четири години, Ника Пиърс е убедена, че тя, а не Чъки, е убила цялото си семейство. Но когато психиатърът й прилага нов терапевтичен метод за лечение – доста позната усмихната кукла – из лудницата започват брутално да бъдат избивани пациенти и лекари. Това отърсва Ника от унеса и я кара да се зачуди дали всъщност не е съвсем нормална. На помощ й се притича Анди Баркли, вече порасналият оцелял от „Детска игра“. Но Чъки също има помощник – неговата булка Тифани е готова на всичко, колкото и да е смъртоносно или извратено, за да помогне на обичната си дяволска кукла“.

Сценаристът и режисьор Дон Манчини продължава да е главното действащо лице зад кадъра на своята поредица, а завръщането на Фиона Дуриф, Алекс Винсънт и Дженифър Тили от предишните филми е изненадващ и приветстван ход. Снимките на филма започнаха в първите дни на януари, но вече има тийзър на седмата част, която ще бъде излъчена в края на 2017 година.

Кефи ли те?

Брутален слоу моушън на разпукващи се пуканки (ВИДЕО)

ФИФА умува за хокейни дузпи за Мондиала 2026 (ВИДЕО)