Внимавай: Днес е денят на кръшкачите


Има ден на майката, ден на детето, ден на бащата, ден на педалите и е напълно нормално да има и ден на кръшкачите, брато. Той е днес, 9-ти януари. Това съобщават пичовете от сайта за запознанства Gleeden. Те са специализирани в областта с изневерите, но дано да не е от опит.

Техен анализ установява, че именно този понеделник на годината се наблюдават най-много заявки за късане на синджира. Миналата година, когато понеделникът се падаше на 11 януари, Gleeden регистрира 320 процента увеличение на заявките за изневери. Трендът е валиден през целия месец, предупреждават от сайта. 71% от 13 хилядите анкетирани потребители признават, че през месец януари са най-активни, защото наяве се появява стремежът на хората да “възвърнат свободата си след семейното робство по празниците”.

Ние, разбира се, имаме друга гледна точка по темата. Първо, ако някой е решил да ти изневери, то това може да се случи всеки един момент. Затова никога не оставяй жената/мъжа незадоволен, гладен и недооценен. В противен случай рогата са ти в кърпа вързани. И второ, ако не си верен на себе си, няма как да си верен и на партньора си. Помисли върху това.