in ,

Ако не искаш да оглушееш, пий по халба бира на ден

Ако искаш да не оглушееш и да избегнеш анемията, пий по халба бира на ден, която ще компенсира дефицита на желязо в твоя организъм, съветват американски експерти, брато. Полезни в това отношения могат да бъдат също зеленчуците със зелени листа, кафявият ориз и някои видове месо. Да, по-добре бира.

Около 30 процента от световното население страда от анемии. Те водят след себе си до загуба на слуха. Според проучването на д-р Катлийн Шифър от университета в Пенсилвания има пряка връзка между желязодефицитната анемия и глухотата. Тя изследвала клиничните данни на 300 хиляди пациенти. Недостигът от минерала предизвиква увреждане на вътрешното ухо или на нервните пътищата.

При желязодефицитната анемия се наблюдава намаляване на броя на червените кръвни телца. Тя е много често срещана, особено сред жените. В Англия на пациентите след операция се предлага бира “Гинес”, тъй като тя е много богата на желязо. Ние в момента сме на една тъмничка, която ни се услажда, като захарен памук на щръба баба.

Кефи ли те?

Художници рисуват една и съща картина за 10 минути, минута и 10 секунди (СНИМКИ(

Българи изумяват с уникални трикове със затворени очи (ВИДЕО)