Нещата, които да направиш преди Нова година


В края на всяка година следва дежурният мониторинг на последните 12 месеца, брато. С коя си спал, колко пъти си се напил и си върнал поръчката, къде сбърка на работа и т.н. Истината е, че остават още 3 дни до края на 2016 година и все още имаш време да направиш нещата, които не си успял.

Ние ти даваме само няколко съвета, а ти ако решиш – действай.

Прати есемес на бившата

Вече никой не праща есемеси, защото ползваме Вайбър, майбър, Уацап и секви такива. Това може да я накара да се почувства специална. Не те караме да й се обясняваш в любов, напротив, затапи я с нещо яко с този есемес. Върни й го за “не сега, боли ме главата”, “не там” и “бъди мъж”. Директно й напиши, че духа като грозна и ЧНГ. Това ще й държи за доста време през новата година, бъди сигурен, пробвали сме.

Признай на момичето, което харесваш

Ако си харесвал през цялата година някое момиче, но не ти е стискало да й го признаеш – сега е моментът. Най-много връзки сме започвали през зимата, защото тогава хората ги обземат вътрешни депресии, чувстват се самотни и подтиснати. Трябва да действаш. Можеш да сториш това и в новогодишната нощ. Ако си достатъчно пиян преди 12, можеш да я:

а) Целунеш
б) Хванеш за гърдите
в) Да я изкараш на студа, където уж неволно да я гушнеш
г) Директно да си го извадиш и да й го плеснеш по челото, крещейки:0 “Наздраве, Цецке”

Е, не ти даваме най-добрите съвети, но и четирите неща сме ги правили и… действат. Сериозно!

Купи си билет за самолет

Ако цяла година си се спукал от работа и не ти е оставало време за почивка е редно да се поглезиш. Влез в сайт на някоя от евтините авиокомпании и си харесай дестинация. Може да е за след 5-6 месеца, но го планирай от по-рано. Първо, билетите ще са по-евтини. Второ, няма да имаш причина да не заминеш, когато заветният момент настъпи. Сега си взел пари от баби, дядовци, лели и ще можеш да ги вложиш в нещо различно от пиене.

Набележи си мацки за бодване

Ако през последните 12 месеца си бил сериозно обвързан, но сте скъсали, сега е моментът да набележиш няколко трансферни цели за “следващия сезон”. Прегледай си приятелките (приятелите) във Фейсбук, Инстаграм и MySpace и си състави виртуален списък за бодване. Ако нямаш такива, можеш да се пробваш в Тиндър или някои от другите приложения. Около Нова година всички късат синджира.

Преяж до повръщане

Не ме будете, ако не носите ядене

Да, откачено е, но сега ти е паднало. Гаранция ти е дотегнало от квартирата в София, където кренвиршите не излизат от хладилника ти, дотегнало ти е от таксата вход, която е равна на поне две пилета, дотегнало ти е от баничките, мазните рогчета и другите мазньочи, превърнали се в клетки на твоето тяло. Сега му е моментът да преядеш с домашна руска салата, топла питка, домашни суджуци, прасе. Еби му майката, един път се живее.

Скъсай с гаджето

Ако пък си от обвързаните, но не си щастлив, брато, можеш да й го кажеш. Новата година трябва или да я започнеш на чисто, или да изгладите противоречията. Но всичко това трябва да бъде изговорено. Кой къде бърка, кой какво го дразни и къде искате да се стараят повече. Ако искаш от твоята анален секс, например, задължително я вържи… Не, объркахме се, задължително й кажи! Тъпо е да се правиш, че си объркал дупката.

Отиди на зъболекар

Може би е крайно извратено, но е хубаво да си прегледаш зъбите, ако не си го правил повече от 6 месеца. С лош дъх трудно ще имаш успех в любовта, ако ще и Ален Делон да си. Ако пък имаш жълти зъби си купи кафява вратовръзка. Отиват си.

Върни си борчовете

След като прочетеш това, ще предпочетеш зъболекаря, нали? Да, но е хубаво да не посрещаш 2017 година с куп задължения. Събери пари от сурвакане и ги върни на тези, които мотаеш вече няколко месеца. За твоят душевен мир това ще е добре. Ще спрат да те кълнат, което значи, че зъбите ти ще се избелят самички, отделно ще спреш да се разболяваш. Един така ни дължеше пари преди време, направихме му вуду кукла и му ебахме майката.

Запали свещ

Изпращащ поредна година. Жив си. Значи всичко е наред. Много други нямаха този късмет. Иди до църквата и запали свещ. Всичко, което е било забранено по времето на комунизма, развива човека. Вярата не прави изключение. Ако влезеш в църква наистина, не се драпай по мъдята, не говори по телефона и не казвай “Ебаа го” на красивите икони.